- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tünde
csendes tag
S.O.S.!
160 GB-os Samsung:
Win XP mellé felraktam egy SuSE Linuxot (9.1)
A Wint azóta nem tudom elindítanai.
A WinXP-t nem is tudom újra telepíteni, mert telepítés közben amikor újra akarja indítani a rendszert kiírja, hogy... (az Istne tudja már mit ír ki) a lényeg hogy nyomjak Ctrl+Alt+Del-t.
Ekkor már a Linux sem indul.
Be a Linux 1. CD / helyreállítás
Ekkor indításkor ismét felajálja már a Win és a Lin közötti választást, a Lin el is indul, de ha a Win-t választom, akkor a következő hibaüzit kapom:
root (hd0,0)
Filesystem type unknown
patricion type 0x7
chainloader +1
Mit csináljak?
Vagy legalább abban segítsetek, hogy hogyan tudom az egész merevlemezt törölni és mindent újrakezdeni. Egy PMagic-el kellett volna kettéosztanom a merevlemezt, nem pedig a Linuxra hagynom.
Az érdekesség az, hogy már sokszor telepítettem Linuxot és ez csak most jött elő a Samsungnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WD Red Pro 4TB 7200rpm Megbízható archiválás és biztonságos backup! 3év garancia
- WD Black SN770 2TB NVMe PCIe Extra gyors tárhely, friss vásárlás, 2év garanciával!
- Crucial P5 Plus 1TB NVMe PCIe Villámgyors rendszermeghajtó, 1 év garanciával!
- 120GB / 250GB 2,5" SATA SSD
- Western Digital 3,5-es 3TB HDD-k
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest