Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Nekem olyat csinált, hogy fglrx-el random szarrá fagyott az egész. De ilyet én még nem láttam linuxon. Egér megáll, semmire sem reagál. Persze gondoltam kernel pánikolt el, de nem volt vészvillogó.
Aztán egyszer meguntam, másik gépről ssh-n ránéztem és... ...és ment a gép. Szépen pötyögött, ahogy szokott. Próbáltam kilőni a grafikus felületet, de semmi. Leküldtem 3-as futási szintre, akkor elvileg leáll az x, de a képernyőn ugyan az maradt. Majd vissza 5-be pláne ugyan az. Újraindítani lehetett.

Mióta radeonHD drivert használok, azóta minden rendben.
Ez most úgy hangzott, mint egy sampon reklám, és nem is segít rajtad, de azért jólesett elmesélni. 
Vladi linuxsza szarrá fagyott, de mióta az új kiváló nyílt drivert használja, a haja sem korpás.

-
rokefeller
senior tag
Milyen videókártya, meg hanyas kerneled van fenn? Nekem újabb kernelekkel csinálja azt hogy ha lecsukom a laptop fedelét, akkor utána nyitáskor látszik hogy szépen megy a gép, de semmire nem reagál, namármost akkor elvileg pont nálam is lekapcsolja a képernyőt, míg sima képernyőkímélővel elmegy az idők végezetéig. Ez intel kártyával van, próbáld ki, hogy beállítod a power management-ben hogy csak screensaver legyen, de ne kapcsolja le a képernyőt, ha akkor nem fagy, akkor megnyugodhatsz, a bug reportolva van és majd szólok ha kijavították :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vírusirtó topic
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ez most úgy hangzott, mint egy sampon reklám, és nem is segít rajtad, de azért jólesett elmesélni.