Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Stand up és én
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Nekem olyat csinált, hogy fglrx-el random szarrá fagyott az egész. De ilyet én még nem láttam linuxon. Egér megáll, semmire sem reagál. Persze gondoltam kernel pánikolt el, de nem volt vészvillogó.
Aztán egyszer meguntam, másik gépről ssh-n ránéztem és... ...és ment a gép. Szépen pötyögött, ahogy szokott. Próbáltam kilőni a grafikus felületet, de semmi. Leküldtem 3-as futási szintre, akkor elvileg leáll az x, de a képernyőn ugyan az maradt. Majd vissza 5-be pláne ugyan az. Újraindítani lehetett.

Mióta radeonHD drivert használok, azóta minden rendben.
Ez most úgy hangzott, mint egy sampon reklám, és nem is segít rajtad, de azért jólesett elmesélni. 
Vladi linuxsza szarrá fagyott, de mióta az új kiváló nyílt drivert használja, a haja sem korpás.

-
rokefeller
senior tag
Milyen videókártya, meg hanyas kerneled van fenn? Nekem újabb kernelekkel csinálja azt hogy ha lecsukom a laptop fedelét, akkor utána nyitáskor látszik hogy szépen megy a gép, de semmire nem reagál, namármost akkor elvileg pont nálam is lekapcsolja a képernyőt, míg sima képernyőkímélővel elmegy az idők végezetéig. Ez intel kártyával van, próbáld ki, hogy beállítod a power management-ben hogy csak screensaver legyen, de ne kapcsolja le a képernyőt, ha akkor nem fagy, akkor megnyugodhatsz, a bug reportolva van és majd szólok ha kijavították :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 182 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ez most úgy hangzott, mint egy sampon reklám, és nem is segít rajtad, de azért jólesett elmesélni.