Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Üdv Mindenkinek! Kérlek olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee
őstag
Néhány kép a majdnem végeredményről. A tereprendezés még hátravan!
Látható, hogy kicsit döntve használjuk. Az ágyból nekünk így kényelmes. Nagyjából fél állásban van, tehát még jobban is meg lehet dönteni. Forgatni elméletben 180 fokban lehet. Ennek határt szab a készülék mérete. A faltól minimum 9cm max. 44cm lehet a távolság.
Teherbírás 30Kg.
A kábeleket szépen fel lehet vezetni a konzol mögött. A kis tálca (üveg) alatt rugalmasan, bárhova állítható.
Akár külön media lejátszónak, boxnak, konzolnak (elvileg 5kg. teherbírás) szerintem nem lenne a határán 7-8 kilóval sem!
Érdekes lehet még, hogy csak gipszkarton falra van lehetőségem rögzíteni. Ezért sokat gondolkoztam, hogy talán nem kellene konzolozni!
Végül ilyen molly dübel
felbátorított! Nagyobb a teherbírása mint a műanyag megoldásoknak. 8db csak megfogja és a viszonylag nagy felület miatt a falon is rendesen oszlik a terhelés!
Más kérdés, hogy a jobb oldalon tartó fát furtam. Így azokba a konzolhoz mellékelt 6x60 as csavarokat hajtottam be. A bal oldalon viszont a dübelek szolgálnak, stabilan![ Szerkesztve ]
D-day 2002-01-04 01:54
-
Bkrisz9
őstag
Vagy megunom az egészet és élhajlítóként összehajtogatom 5-ös zártszelvényből 40x40-es felfogatással, egy forgási ponttal, nagy tiplikkel előbb szakad ki az egész fal mint az belőle. Csak ez nem lenne valami esztétikus így inkább vennék valamit.
Esetleg megveszem a feljebb említett arctic tartót és csinálok a konzolnak egy konzolt ami még 2-3cm-t eltart a faltól és szélesebb a felfogatása. Egyébként a TV 7kg, ezt azért 48cm-re csak nem annyira para kitartani egy ilyen cuccnak, nem egy mozivászon.
[ Szerkesztve ]
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
Rick4
félisten
Elvileg a tartószerkezetet könnyű megtalálni, mivel a csavarok amúgyis a fa lécekbe vannak fúrva, csak egy kis mágnes kell, az megtalálja a csavarfejet, két csavarfej között meg ott a léc tutira.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs