Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-NoVa-
addikt
Az akkor van, ha a bót támogatja globálisan a mi nagy világállamunk mindenhol elismert és szeretett rendszerét, és ők építik be a 0.3$-os árba az IOSS supportot is, és emelik ennyivel a végösszeget.
B tervként megjön ahogy szokott, és majd valami appban, gondolom a postáéban, in app pay gombbal lehet unlockolni a csomagot. Megnyomod az adide gombot, levonja a pénzt, és a következő negyedévben valamikor talán kapsz egy értesítőt, hogy mehetsz érte a postára lábbal.
-
-NoVa-
addikt
válasz qnadam #98768 üzenetére
Bonyolultabb, load balancing van a háttérben. Minden OMW kút működik, de csak azokat listázza a kereső, ahová nincs túl sok csomag betárazva. Ha csökken a terhelés, akkor megjelenik a listában. Elég bosszantó, ha átszálltást kell intézni, lehet nyomkodni 2-3 napig a refresht, és akkor kérni, amikor sikerül.
-
-NoVa-
addikt
Oda is húzhatjuk Új-Zélandot a megfelelő helyre, szerintem csak pár pilótát meg hajóskapitányt zavarna össze.
-
-NoVa-
addikt
válasz blueboi69 #99010 üzenetére
A Subaruban is érik, már vagy 1000km van benne :)
A Volvoban meg érik a vezérmű, korban és kilométerben is. Lassan megvan 10 éve, és kilométerre is belegyűlt a csereperiódus. Meg a nyári gumit is át lehetne lassan rakatni, de most hirtelen felindulásból kicsit inkább Bánkon lazítás. -
-NoVa-
addikt
válasz halapidori #99067 üzenetére
Petya meg már emleget, beépültél a rutinjába.
-
-NoVa-
addikt
válasz blueboi69 #99455 üzenetére
És akkor ott van a kolléga, aki gond nélkül szétkapja magának az automata váltót is felújítani, képzése is akad rá, és pár év S-Max szopóroller után boldogan vett kombi 5-ös BMW-t
Szóval akad mindenből elátkozott darab, közben sokgyerekes ismerősnél meg az első sóderesen felkapott példány teszi a dolgát évek óta.
-
-NoVa-
addikt
Hopp, még a délután/este beért az országba, és átesett a vámon egy filléres csomagom. A másik az Ali tracking szerint az országban van 2 napja, a posta követőjén nem igazán látszik. Azok be szoktak esni csak úgy valami fura módon, úgyhogy úgy néz ki, nem szivatásra mennek.
Kivéve az elveszett áprilisi, az még okozhat meglepetést.
-
-NoVa-
addikt
-
-NoVa-
addikt
válasz Bujdy81 #99760 üzenetére
Kertészek árai vállalhatatlanul elszálltak, úgyhogy mostanában én ások meg rongálok. Előtte az Alma együttes színpadi technikusa járt rendbetenni a fákat amikor épp nem volt koncert.
Egy télikertet kéne még építeni a növényeknek, és asszonynak világosabb nyitott dolgozószobának, de azt már esélyesebb, hogy profira bízom. Kivehető ablakos komplexebb izé, végtelen hibalehetőséggel.
-
-NoVa-
addikt
Én most untam meg, hogy ahol a legtöbbet mászkálnak a gyerekek, ott keményre taposott poros föld maradt csak, úgyhogy csináltam kövezett járdát arra, meg fűimplantátumot. A felső réteggel együtt átpakoltam pár sáv füvet a kert széléről, oda új föld a komposztból, + magok. Aztán fokozatosan visszafüvesitem az elsivatagosodott részt, 3-4nm-es folt. Nem gyep, csak random ződ.
-
-NoVa-
addikt
Ja, a 60%-os áfa az valóban érdekes. Hollandiás átcsomagolós csomagom lehet majd ebbe esik, valamikor 28-án jelent meg a posta trackingjében egyáltalán. Kb akkor ért át Kínából oda. A másik egyszerűbb, már kifizetett áfás, csak jöjjön róla majd sms, mert eddig elég sokszor csak az Ali szólt, hogy a postán áll a csomagom, a posta értesítőrendszere totálisan megbízhatatlan.
-
-NoVa-
addikt
Na, a WD-nél valamit nagyon elszúrtak, ha annyira nem tudják javítani a MyBook Live-okat, hogy inkább 40% árengedményt dobtak be a MyCloud-okra cserébe
"Trade-In Offer:
Western Digital is offering current registered My Book Live or My Book Live Duo customers a trade-in discount of 40% off a select new My Cloud™ Home personal cloud storage or My Cloud EX2 Ultra 2-bay network attached storage device."Tekintettel arra, hogy már régóta döglött a MyBook Live-om, de még pont nem dobtam ki a vázát a szükséges serialokkal, most vakarom a fejem, hogy akarok-e bármit is.
-
-NoVa-
addikt
Good news, a Tidal Androidon végre nem a kernelen át tolja az erőltetett 48KHz 16 bitet, hanem direktben a legtöbb USB DAC-ra kiküldi a bitperfectet. 24/192 kijön rajta szépen. Tömegeket érintő improvement
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- PlayStation 5
- Honor Magic7 Lite lesz az X9c-ből
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Tippmix
- Energiaital topic
- MIUI / HyperOS topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest