Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- sziku69: Szólánc.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Tamás88: Karácsonyi hangulat... de másképp
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
katka84
csendes tag
válasz
azopi74
üzenetére
Szia!
Válaszok:
1.Elviekben az összes apartmant lefoglalhatná. De, ez az üdülő a munkavállalók pihenését szolgálja, így főszezonban nem túl életszerű, h egy munkavállaló lefoglalja az egészet, míg mások nem jutnak lehetőséghez. Egyébként az eddigiek szerint max. 2 apartmant foglalt le egy munkavállaló. A probléma az, hogy a munkavállalónak és családjának kedvezményes üdülést biztosítunk. Amely azt eredményezheti, hogy pl. 1 apartmant biztosítunk kedvezményesen és a többit teljes árral, így ebben az esetben a jelentkező már közel sem biztos, hogy a munkavállaló lesz. (Új szabályozás készül erre és még vannak kérdéses pontok. Sajnos. Így pl. ez is.)
2. 12 apartman van, csak az egyik apartman "raktárként" funkcionál.
Köszönöm az észre vételt. Én is csak pár hete ismerkedtem meg a cégnél ezzel az üdülés témával.
És erre idő közben derült fény.3. Őszintén szólva az Üdülési Bizottságnak van döntési jogköre, hogy párhuzamos jelentkezés esetén (ez inkább a főszezonban lehetséges) ki jogosult üdülni. Kritériumok: nagycsaládos, gyermekét egyedül neveli, mikor üdült itt utoljára a munkavállaló - az előző évek papír alapon lettek vezetve, úh mondhatni erről semmilyen infóm nincsen, munkaviszonya mikortól áll fenn, stb.)
Igazából a főszezonra való jelentkezésnél összegyűjtik a határidőig beérkezett pályázatokat és azt követően kerülnek elbírálásra, így a táblázatba már csak az kerül, ami "végleges". Kivéve, ha nem fizetik be a megadott határidőig az üdülési díjat, mert akkor törölni kell a munkavállaló jelentkezését. De erről infót csak a pénzügytől lehet szerezni.Röviden és tömören.
Egyébként köszönöm az érdeklődést a problémám iránt.Természetesen nagyon szeretek tanulni, úh a megoldásra nagyon kíváncsi vagyok, illetve a magyarázatra.

Kata
Új hozzászólás Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- Elektromos autók - motorok
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- További aktív témák...
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Köszönöm az észre vételt. Én is csak pár hete ismerkedtem meg a cégnél ezzel az üdülés témával. 
Fferi50