Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katka84

csendes tag

válasz azopi74 #26376 üzenetére

Szia!

Válaszok:

1.Elviekben az összes apartmant lefoglalhatná. De, ez az üdülő a munkavállalók pihenését szolgálja, így főszezonban nem túl életszerű, h egy munkavállaló lefoglalja az egészet, míg mások nem jutnak lehetőséghez. Egyébként az eddigiek szerint max. 2 apartmant foglalt le egy munkavállaló. A probléma az, hogy a munkavállalónak és családjának kedvezményes üdülést biztosítunk. Amely azt eredményezheti, hogy pl. 1 apartmant biztosítunk kedvezményesen és a többit teljes árral, így ebben az esetben a jelentkező már közel sem biztos, hogy a munkavállaló lesz. (Új szabályozás készül erre és még vannak kérdéses pontok. Sajnos. Így pl. ez is.)

2. 12 apartman van, csak az egyik apartman "raktárként" funkcionál. :) Köszönöm az észre vételt. Én is csak pár hete ismerkedtem meg a cégnél ezzel az üdülés témával. :) És erre idő közben derült fény.

3. Őszintén szólva az Üdülési Bizottságnak van döntési jogköre, hogy párhuzamos jelentkezés esetén (ez inkább a főszezonban lehetséges) ki jogosult üdülni. Kritériumok: nagycsaládos, gyermekét egyedül neveli, mikor üdült itt utoljára a munkavállaló - az előző évek papír alapon lettek vezetve, úh mondhatni erről semmilyen infóm nincsen, munkaviszonya mikortól áll fenn, stb.)
    Igazából a főszezonra való jelentkezésnél összegyűjtik a határidőig beérkezett pályázatokat és azt követően kerülnek elbírálásra, így a táblázatba már csak az kerül, ami "végleges". Kivéve, ha nem fizetik be a megadott határidőig az üdülési díjat, mert akkor törölni kell a munkavállaló jelentkezését. De erről infót csak a pénzügytől lehet szerezni.

Röviden és tömören.
    Egyébként köszönöm az érdeklődést a problémám iránt.

Természetesen nagyon szeretek tanulni, úh a megoldásra nagyon kíváncsi vagyok, illetve a magyarázatra. :))

Kata

Új hozzászólás Aktív témák