Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz micafighter #25037 üzenetére
Már megint ittál?
Bizony az a Destiny2 volt, de csak az alapjáték mindenféle kieg és DLC nélkül!;) - The Power of the Light Side
-
-
Anonymus23
veterán
Van egy kis különbség aközött, hogy a sok kliens boldoggá tesz (ez nem igaz rám) meg az, hogy nem fogok emiatt elszalasztani egy jó játékot, ami jó áron van, ha akármilyen kliens is kell hozzá (ez viszont igaz). Egyáltalán nem zavar, kicsit kellemetlen talán egy szinten túl, de együtt lehet vele élni. Steamen túl is van élet (mondom ezt úgy, hogy a játékaim túlnyomó többsége Steames).
;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
Amúgy jó a játék maga?
Vagy ugyanaz a Ubis tésztaszaggatóval gyártott repetitív játékmenet mint az utóbbi AC-knál?Valahogy nem tudtam magam rávenni, hogy megvegyem (Originst megvettem Gold az első héten a múlt évben, és vagy 2 hete fejeztem be a DLC-ket, és most meg éppen a Syndicate DLC-jét tolom ki, mondjuk annak az irányítása kínlódás az Origins után)
-
-
Anonymus23
veterán
Samsung Assassin's Creed Odyssey Promotion
Volt itt róla szó, hogy lehet-e még szerezni AC Odyssey-t, én rendeltem egy SSD-t Pénteken, amit fel is adtak aznap, de most az előbb jött egy email egy kóddal, és egy linkkel, ahol aktiválni lehetett, és voilá:
(annyit kérdezett, hogy mit és honnan vettem);) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
válasz maajsz #25490 üzenetére
Számomra külföldi, mivel itt élek Magyarországon
Van olyan Bolt+SSD kombó, ahol magyar árakkal összevetve 0 Ft-ra jön ki a játék. Mondjuk az nem 860 EVO 500-as (de lehet nem kerestem mindenhol, de így is sok bolt árait átnéztem, de sok nem is szállít MO-ra).
Mondjuk a listában, ahol ki lehetett választani, hogy honnan vettem, abban jóval több bolt benne volt semmint a promóciós honlapon (sajnos nem screeneltem le, de volt még egy pár pluszban), és az is érdekes volt, hogy a redeem honlapon már az én általam vett SSD nem is volt, de egyel nagyobbat jelöltem és simán beadta.
Persze mindenki saját felelősségre.(#25491) Executioner
Ha megjött az SSD, akkor reklamálj a boltnál, mert küldeniük kellett volna.
Ha valakit érdekel, akkor privátban meg tudom adni amit én vettem, nem tudom ide be lehet-e írni, mert nem szeretnék hirdetni nehogy a modik félreértsék!
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
Max törlik a modik, szerintem nem rossz kombó:
MyMemory - Samsung T5 250 GB SSD + AC Odyssey
79,99 + 1,95 GBP szállítás volt.Ebben a boltban csak a T5-höz adnak AC-t, de van 500 GB-os T5 is 127,99 GBP + szállítás.
A SCAN-nél a legolcsóbb (szerintem) a 860 EVO 500 GB-os, az ~100 GBP-re jön, ki de az a magyar SSD árakhoz nézve nem egy nagy biznisz.
Nem vállalok felelősséget a boltért, de én már vettem innen régebben is dobozos ~10 fontos játékot (az is AC volt) és megjött rendben.;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
-
Anonymus23
veterán
válasz Mr.Csizmás #25499 üzenetére
Jah, kerestem, de mivel ott egybe volt írva így nem találtam
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz #92006144 #25862 üzenetére
Én most előfizettem, először is levont 279 Ft-t (gondolom 1 USD, hogy valós kártya-e, most regisztráltam bankkártyát, ezt majd elvileg visszautalja, nem?), és utána levonta a 200 FT-t.
De az előfizetésnél azt írja, hogy 2018.12.09 a következő levonás, ami már 3000 Ft.
Hol kellene látni, hogy 2 hónap?Ja és azonnal lemondható a következő hónap?
(bocs, ez az első ilyen vásárlásom )[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz #92006144 #25866 üzenetére
Az előfizetéseknél van, ott ugye Kezelés, majd ez jön fel, persze ez stim, akkor akár 5 perccel a vásárlás után is le lehet mondani, ez így OK!
Igen, azt én is néztem, hogy 2019 elejéig szól az akció, akkor majd 9-e után, vagy Karácsony előtt (amikro effektív lesz idő többet játszani) majd újrarendelem!
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz TheNewDawn #26044 üzenetére
Nem olyan nehéz azt elérni, csak nem kell minden vacak skinre elkölteni
-
Anonymus23
veterán
válasz micafighter #26047 üzenetére
Ebből? Semennyi.
Csak vitt belőle.
A Divisionnél lehetett 400 pontot szerezni, 620-at költöttem, hogy meglegyenek az achik;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
válasz FollowTheORI #26082 üzenetére
A Wolfenstein II-nél van értelme a Season Passnak? A normál ugye 12,29 EUR, a SP külön 14,99 EUR, de a Digital Deluxe meg csak 16,89 EUR, azaz 4,6 EUR a SP, ami jó ár csak nem tudom, hogy amit ad, az értelmes dolog-e.
Köszi az infót (bárkitől, aki már próbálta)!;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
Az Originen a normál Acces az szokott lenni akciós (éves előfizu)?
Gondolkodtam, hogy érdemes lenne megvenni a BF4-et meg a Hardline-t, de akkor már inkább előfizetnék egy évre, amiben azért van még jó pár olyan játék, amit ki szeretnék tolni, és még nincs meg, úgy sem játszok a legtöbb játékkal folyamatosan, amivel igen, azt meg megveszem inkább külön majd, ha már lejárna az előfizetés. BF5-ből is elég nekem a 10 óra, a BF1-et is kitoltam az SP-t és töröltem is le;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
Igen, tudom, éppen ezért is gondolkozok rajta, hogy ez sokkal jobban megéri, engem meg nem zavar, hogy X kliens van fenn a gépen. Csak mint ahogy mindenhol szokott lenni akció (főleg most CM vagy Bf miatt is), mondom ki tudja, vagy esetleg a közelgő karácsony miatt is hátha szoktak lenni.
Nem azonnali szükség, mert van bőven mivel játszani, de egy éves előfizut kipróbálnék.Mondjuk az éves eleve kb 48%-os kedvezmény a havi árhoz képest.
-
Anonymus23
veterán
válasz Agyzuzo #26383 üzenetére
Igen, meg van, most 167 óránál tartok, minden terület felfedezve/"kitakarítva", de még csak a 7. epizódnál tartok, gyakorlatilag már csak a fő küldetések részei vannak hátra.
Nekem (egyelőre) nincs meg még az SP, de idővel majd megveszem, azt is.;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
válasz #55809408 #26543 üzenetére
Ahogy én tudom, annak a típusú VGA-nak kell lennie a gépben az aktválásig. Utána már mindegy.
Pl: ha valaki csak kódot akar adni, de neked egy 1070 van a gépedben, akkor nem fogod tudni aktiválni.Szóval ha megbízható vagy ismerős az eladó, akkor semmi gond, be kell jelentkezni a Uplay-el az adott gépen, és Ő tudja aktiválni rá, ha nem ismerős, akkor meg bizalom és feltételezett megbízhatóság kérdése.
-
Anonymus23
veterán
válasz huskydog17 #27407 üzenetére
Lehet késői már az infó, de mindenképpen érdemes a Goldot venni, még ha csak single játszol is, mert 2 DLC az szerintem nagyon jó:
Survival
UndergroundA többi az PvP DLC, de a fenti kettő megéri a pár plusz EUR-t.
A fórumában érdemes átolvasni a topikösszefoglalót, vagy ha van ismerős, akkor együtt tolni, nagyon addiktív tud lenni (mondom ezt így több mint 4000 óra után );) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
válasz gejala #28333 üzenetére
Eddig még mindig sikerült hivatalos forgalmazónál olcsóbban venni a játékot, semmint az ubis 20% kupont felhasználni. Ezért is gyűlt össze ennyi pont.
Engem különösen sosem érdekelt a külső meg fegyverfestések és ilyenek, így ezekre sosem "költöttem" jellemzően...;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
Talán árban nem annyira BB, de maga a játék az feledhetetlen, főleg az én korosztályomnak (is).
-
Anonymus23
veterán
válasz Dilikutya #28574 üzenetére
Szleng, direkt írtam így, ha nem tetszik lépj túl rajta, felesleges ezen vekengened...
De legyen neked, majdnem ugyanaz mint a "@om"(#28575) bobalazs
Szleng, nem magyarítás...Ez most komoly?? Srácok ti aztán a szarva közt a tőgyét....
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz l.skywalker #28579 üzenetére
25-30 évvel ezelőtt gyerekfejjel ez még simán belefért (most is), anno amikor még Primon, HT-n és C64-en toltuk a játékokat, kazettáról betöltve
Akkor még a "szíjjál gázt", "rágjál kavicsot" és a "nyaljál kaktuszt" is szleng volt, szóval számomra kissé grammar nácinak tűnik amit itt műveltek ezzel a szóval, de ha ez jelent számotokra örömet, semmiképpen nem rontanám el
De hogy viduljatok: minket még oroszul tanítottak anno, számunkra a gém óvör az game over volt (ahogy ejted fonetikusan), meg még sorolhatnám
De befejeztem, mert úgyis moderálva lesz az egész, nem is értem miért rugóztok ezen ennyit, ez nem egy szakmai topik, ahol egy másképpen használt szóból komoly világháborús probléma lenne...
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
Erre én is kíváncsi lennék, mivel megvettem a Xbox Game Pass PC-t, majd rá az Ultimate-t frissítettem 300-300 Ft-ért (azaz összesen így volt 600 Ft), és jelenleg Ultimate előfizetésem van 2019.08.13-ig., de nekem nem hoz fel ilyen (havira visszaosztva) ~1000 Ft/hó lehetőséget...
Köszönöm ha valaki felhomályosít ez ügyben!
-
-
Anonymus23
veterán
válasz TheNewDawn #29567 üzenetére
Nálam 5,29 EUR.... (4 GBP) de ha EUR-ra álltom, akkor 5,29...
-
Anonymus23
veterán
válasz MrTwister #29649 üzenetére
Pont ezt kerestem én is egyébként.
Mármint az AC Odyssey SP-t.
A GMG-n most 14,96 GBP az SP az August12 kóddal, azaz olcsóbb mint a Fanaticalon, de nem übereli a jelen Uplayshop 20 EUR -20%-os árát, köszönöm a tippet, ezt pont nem néztem, legalább nem hülyeségre megy el a 100 Uplay pont, úgyis lejár e hónap végén is valamennyi.;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
válasz TheNewDawn #29662 üzenetére
Pár hónapja még 1800+ pontom volt, most is van még 1189, és megy a levesbe mivel a köcsög Ubi meghozta ezt a kétéves szabályt, és inkább "elköltöttem" ilyen in game marhaságokra, mivel semmi értelmest nem találtam.
Mint írtam le fog járni e hónap végén is belőle, akkor meg miért ne érné meg???;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
-
Anonymus23
veterán
válasz ThorsHUN #29851 üzenetére
Benne van az xbox gamepass-ban is, most 1390 Ft 3 hónapra, és van mellette egy halom játék még.
Én pl most nosztalgiázok, az Age Of Empires felújított változatát tolom éppen, de ha jól láttam jön a AoE 2 is novemberben, szóval lesz mivel tolni egy ideig, de Szeptemberre már be van tervezve a Uplay ingyenes előfizetéssel is néhány játék, amit nem veszek meg (New Dawn), szóval lesz mivel tolni bőven
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik