Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Fecogame: 1 laptop, 1 PC, 2 monitor, 1 hangfal. Hogyan?
Aktív témák
-
Bordoi
őstag
válasz
kisnyugdijas
üzenetére
-
kisnyugdijas
csendes tag
Sziasztok!
Egy megmagyarázhatatlan, megoldatlan probléma üldöz.
A gépem a következő:
AMD X2 6000 normál órajelen
ASUS M2N SLI Deluxe alaplap
2×1 GB Kingston HyperX ram
MSI NX8800GT VGA
Corsair VX550 táp
+HDD, DVD
Floppy nincsAz egész rendszer szünetmentes tápon át kapja az áramot, ami szűrő is. Semmi tuning, minden a gyári, normál módon üzemel, jól szellőzött házban.
Az elmúlt néhány hétben érdekes fagyást csinál a gép:
Működés közben 4-5 perc üzem után teljesen leállLevettem a gép oldalát, lehúztam a HDD-t is, és csak a biosban néztem a proc hőmérsékletet, túlmelegedésre gondolva.
A legutóbbi tesztnél 35 fokon állt le a gép, néztem folyamatosan, folyamatosan mozgott 1-2 fokot föl-le, de nem melegedett túl.Miután lefagy, nem is lehet újraindítani teljesen kiszámíthatatlan ideig, a bios sem jön be, csak felpörögnek a ventillátorok és a VGA hűtését max fordulaton hajtja, vga jelet sem ad.
Kicseréltem mindent próba erejéig egy működő cseredarabra, csak a processzort és a ramokat nem. A ház teljesen tiszta, porcicák sehol sem laknak benne.Van valami ötletetek, találkoztatok már hasonlóval? Mi lehet a megoldás? (Azon kívül, hogy cseréljem ki a procit és a ramokat is)
Előre is köszönöm!
kisnyugdijas
Aktív témák
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
- ASUS ROG Strix Z790-E Gaming WiFi II - GARANCIA 2028.03.13 + ajándék Thermallight Correct frame
- Kingston HyperX Fury - 32 GB (2X16) - DDR4 - 3200 Mhz - CL16 - iPON
- Kingston HyperX és FURY 16Gb (20-22k) és 32GB DDR4 (47k) laptop ramok párban is 2666Mhz/3200Mhz
- 1851-es alaplapok
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Apple iPhone 13 128GB Új akku 12hó jótállás!
- AKCIÓ! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- iPhone Xs Max 64GB 100% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest