Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Bordoi
őstag
válasz
kisnyugdijas
üzenetére
-
kisnyugdijas
csendes tag
Sziasztok!
Egy megmagyarázhatatlan, megoldatlan probléma üldöz.
A gépem a következő:
AMD X2 6000 normál órajelen
ASUS M2N SLI Deluxe alaplap
2×1 GB Kingston HyperX ram
MSI NX8800GT VGA
Corsair VX550 táp
+HDD, DVD
Floppy nincsAz egész rendszer szünetmentes tápon át kapja az áramot, ami szűrő is. Semmi tuning, minden a gyári, normál módon üzemel, jól szellőzött házban.
Az elmúlt néhány hétben érdekes fagyást csinál a gép:
Működés közben 4-5 perc üzem után teljesen leállLevettem a gép oldalát, lehúztam a HDD-t is, és csak a biosban néztem a proc hőmérsékletet, túlmelegedésre gondolva.
A legutóbbi tesztnél 35 fokon állt le a gép, néztem folyamatosan, folyamatosan mozgott 1-2 fokot föl-le, de nem melegedett túl.Miután lefagy, nem is lehet újraindítani teljesen kiszámíthatatlan ideig, a bios sem jön be, csak felpörögnek a ventillátorok és a VGA hűtését max fordulaton hajtja, vga jelet sem ad.
Kicseréltem mindent próba erejéig egy működő cseredarabra, csak a processzort és a ramokat nem. A ház teljesen tiszta, porcicák sehol sem laknak benne.Van valami ötletetek, találkoztatok már hasonlóval? Mi lehet a megoldás? (Azon kívül, hogy cseréljem ki a procit és a ramokat is)
Előre is köszönöm!
kisnyugdijas
Aktív témák
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- 64GB DDR5 RAM Kit!
- Kingston HyperX Fury Beast 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest