Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mi történik egy netes csalás után?
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Hiányzik a gamer érzés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- LDNIO A6140C 140W GaN Super Fast Desktop Charger
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
schulc99
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni fúrókalapács vásárlásához.
Nem napi szintű használatra kéne , ehhez a keret 20-30 ezer Ft lenne.
Panellakó vagyok minden ezzel járó tevékenységhez kéne egy gép, fúrástól egy esetleges burkolat bontásig bezárólag.Amiket kinéztem:
-FERREX Fúrókalapács [link]
-Hyundai HYD-3204A [link]
-Hyundai HYD-3002A [link]
-Hyundai HYD-3205A [link]
-Hyundai HYD-3206 [link]
-Fieldmann FDV 211050-E [link]Sajnos a legutóbbi Parkside gépről lemaradtam , igaz az egy 800W-os verzió volt és nem tudom megérte volna e az árát.
Az 1050W és a 1500W-os teljesítményű gépek rég voltak kaphatóak, vagy csak elkerülte a figyelmemet.
Sokan dicsérik a Parkside gépeket ár/érték arányban és minőségben.Érdemesebb várni egy újabb Parkside akciót vagy a fentiek hasonlóan jó gépek?
A Ferrex is saját márkás gép , de semmi infót nem találni róla.
Előre is köszi a segítséget.
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
schulc99
aktív tag
válasz Kiscsőke #9738 üzenetére
Szia!
A burkolat bontást a járólap és csempe feltörésére értettem, igen.
Szívem szerint a Parkside 1050W-os gépét venném ha lenne, mert fekvő motoros és elég erős és 3 év garanciás is, de sajnos jelenleg nem elérhető.
A Ferrex engem is csak a súlya miatt aggaszt.Morris
A legerősebb amit néztem csak a súlya érdekelne, hogy mennyire lenne nehéz tartani.Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
schulc99
aktív tag
Egy kicsit elbizonytalanodtam a Parkside gépével kapcsolatban.
Lehet st6969 egy hibás gépet fogott ki, de az hogy a fúrószárak is gyenge minőségüek az elgondolkodtató.
Lehet az csak egy hibás eresztés volt valamely bérgyártótól és azóta más gyártja, bár úgy tudom az Einhell a gyártója a gépnek.Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
schulc99
aktív tag
Akkor neked nincs panaszod a Parkside-ra.
Böngészek egy sort még , hátha belefutok valami év eleji akcióba.Morris
A fúrószárak tekintetében Bosch készletet nézegettem, pár ezer Ft-os tételben.
Azzal csak nem nyulok mellé!Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
schulc99
aktív tag
Nekem most lenne itthon pár felfúrni való és pont belefutottam az ALDI-s gépbe, innen a vásárlási szándék.
Az ALDI-s gépről már letettem.
Én csak 1x szeretnék pénzt kiadni egy gépért ezért kértem itt tanácsot.Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
schulc99
aktív tag
válasz Kiscsőke #9755 üzenetére
Ahogy olvasom a hozzászólásokat az az érzésem, hogy lutri az egész szerszámpiac.
Van egy bizonyos szegmens ami rendben van, de arra jócskán költeni kell.[ Szerkesztve ]
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
schulc99
aktív tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni fúrókalapács vásárlása kapcsán.
Évi pár alkalmi használatra, esetleg panel fürdőszoba csempe leverésére ha úgy adódik.A keret max. 30 ezer.
Eddig ezeket a márkákat találtam ilyen árkategóriában:
- Hyundai (1 év.)
- Hecht (2 év)
- Iskra (2 év)
(piros vagy zöld nem tudom mi a különbség)
- Einhell (2 év)Ha van tapasztalat ezekkel a márkákkal esetleg valamelyik típussal akkor szívesen veszem , illetve ajánlásokat is az adott összeghatárig.
Köszönöm.
-
schulc99
aktív tag
válasz f4lcon #11152 üzenetére
A Bosch már sajnos nem a régi.
Panaszkodnak rájuk.
Bosch-ból a kéket ajánlják, de az nekem már túllépi a költségvetést :(A linkelt nem lenne gyenge?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kupon kunyeráló
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Bluetooth hangszórók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- DIGI internet
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest