Hirdetés

2024. április 21., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Yodafon


Yodafon
senior tag

Bejelentették ASMR -ként? :U

I'm gangsta!

(#2) Victorio


Victorio
aktív tag

Biztos sejtenek valamit arról, hogy hamarosan elmúlik az ASML piaci hegemóniája a chipgyártó berendezések terén.
Gondolom Kína (meg aki nem akarja, hogy az USA az ő tökeit is ezzel szorongassa) valószínűleg ezerrel fejleszti a saját kiváltó technológiáját.

Hiába nem szereted, - mondta a Macska - itt mindenki bolond. Én is bolond vagyok. Te is bolond vagy. Honnan gondolja, hogy én bolond vagyok? - kérdezte Alice. Ha nem volnál bolond, - válaszolt a Macska - nem jöttél volna ide.

(#3) doooo válasza Victorio (#2) üzenetére


doooo
veterán

Igen, biztos Kínára számít az a cég, amely gyakorlatilag már minden gyárát bezárta Kínában. Meg persze mindenki más is, Amerika összes szövetségese és partnere, közben meg a babérjain ül az amúgy holland cég, és csak várja, hogy mikor szűnik meg már a hegemóniája.

(#4) Ribi válasza doooo (#3) üzenetére


Ribi
nagyúr

Szövegértelmezés? Nem Kínára számít, hanem arra, hogy kína is beszáll egyre inkább a bizniszbe. :U

(#5) doooo válasza Ribi (#4) üzenetére


doooo
veterán

És közben arra utal, hogy a befektetett pénzét átrakja majd a konkurensként felvirágzó, kínai csodacégbe. Máskülönben az első mondatának sincs semmi értelme.

(#6) cami][us válasza Ribi (#4) üzenetére


cami][us
senior tag

Ennek nem nagyon látszanak a nyomai. Legutóbb a Canon fogadkozott a fejlesztésekkel, de azok se nagyon fognak Kínába szállítani. Kína is inkább Tajvanról importál, ha nem elég a 2-3 generációval elavultabb soc.

(#7) CRTs


CRTs
tag

Ja biztos nagyon érdekes ez a nm-es technofetis versenyzősdi most mikor minden épeszű datacenterre meg remote-ra gyúr xD

még a konzolosdi is földbeállt nem hogy az AI-s "igényes" "soc" .

Már amikor először olvastam erről hogy sikerült az EUV-t üzembehelyezni már akkor a Tom & Jerry-s Rube Goldberg masinák jutottak eszembe nem hogy most xD.

(#8) Ribi válasza cami][us (#6) üzenetére


Ribi
nagyúr

És ki mondta, hogy oda akarnak szállítani? Ahogy TV fronton is ahogy jönnek fel a kinaiak, úgy megy lefele mindenki más. Emiatt miért is tartaná részvényt ott ami hamarosan lentebb megy? Ez nem egyenértékű azzal, hogy a konkurenciába fektet. Fektet mondjuk tehén gazdálkodásba vagy akármibe ami jövedelmező(bb).

(#9) cami][us válasza Ribi (#8) üzenetére


cami][us
senior tag

A TCL fog az ASML-el versenyezni? Tehenészet? :DDD

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.