Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serpiko
addikt
Na hogy birjátok.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Serpiko
addikt
Kitartást annak aki ma éjszakai műszakos nekem csak hétfőn kell mennem fényben járni.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Serpiko
addikt
válasz galervin93 #36360 üzenetére
20.-àn nappalos leszek nem baj nagy pénzért megyek legalább.
-
flymi
addikt
válasz galervin93 #36360 üzenetére
+1
Hét óra ünnepi lóvé. Plusz van már két remu./// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
fant0mi
őstag
Én majd csak 25-26 nappal Romania, ha hagynak szabin, akkor addig semmi. De mikor legyen az embernek izuleti gyulladasa, ha nem a szabadsag alatt...
-
Serpiko
addikt
Nos csapatjuk az éjszakai műszakot... valaki itt van velem?
-
galervin93
őstag
válasz Serpiko #36367 üzenetére
Frissen, üdén, kipihenten...És valaki még néhány szúnyogot is beengedett, hú de utálom ezeket a dögöket.
Hosszú hétvége első éjszakájához képest elég "jó" forgalom néz ki, nem félek, hogy pihennem kell...Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Serpiko
addikt
válasz galervin93 #36372 üzenetére
Nálunk most lazítás van lassan megeszem a halat. most meg jól bírom olyan 3-4 óra közt jön a holtpont kicsit szunyokàlok szerintem majd akkor. Amúgy nálunk nincs szúnyog szerencsére mondjuk nekem nem viszket a csípése.
-
Serpiko
addikt
válasz galervin93 #36374 üzenetére
Nekem hal megvolt most kezdek elaludni Lolipop! Engem ha megcsíp rögtön meghal a szúnyog repül majd leesik a földre. mi lehet a vérében
[ Szerkesztve ]
-
Serpiko
addikt
Lassan vége a műszaknak nekem 4 és 5 óra közti idő kiesett. Lolipop! Jó pihit!
-
zeon.hu
nagyúr
Az éjjel aludtam 8 órát, ma délután még 6-ot.
Kicsit fáradt voltam...Kitartás mindenkinek, aki ma is nyomja!
#?*@&!
-
flymi
addikt
Az embernek a maradék kis életkedve is elmegy miután hazaér a munkából és leül fél órára a gép elé és mást sem lát csak tolják az arcba a szörnyű híreket, h már megint hány embert robbantottak fel, hány családot irtottak ki, vagy hányan haltak meg az utakon, stb...
Az a baj, h a több tíz vagy százezer közt mindig van egy aki nem normális. És ez az egy aberrált tönkretehet és kiolthat száz másik ártatlan életet. És nem kell ehhez háborús övezetbe menni, sajnos mindenütt ez van.
Most, hogy ha ránézek az alig öt hónapos kislányomra komolyan félek, h milyen jövőben fog majd élni. Persze nem fogok emiatt rettegésben élni és mint a legtöbb szülő én is azon munkálkodom, h a gyermekemből EMBER legyen, de az apa maradék kedvét is elveszik az ilyen dolgok így egy fárasztó nap végén. Többek közt ezért sem nézek már híradót nem is tudom mióta. Talán már több, mint egy éve.Az állomásunkon is volt rá példa, h a szomszéd faluban lakó nem is annyira nagyon keleti vendégmunkások az utolsó éjszakai vonatról leszállva megkéseltek egy ürgét, majd szépen átléptek rajta és elmentek a szállásra aludni. Őrült egy világban élünk...
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
samu2062
aktív tag
Teljesen egyetértek.
Én már sok éve nem nézek híradót, de még tv-t is alig.
Facebookot is igyekszem jó dolgokra használni és mindent/mindenkit letiltok amik/akik hülyeségekkel, hazugságokkal, rossz dolgokkal foglalkoznak.
Az viszont más amikor személyesen tapasztalod meg, vagy a környezetedben történik valami. Az ellen nem ilyen egyszerű védekezni.
Csak reménykedhetünk, hogy minket elkerülnek ezek a dolgok.
Én is gondolkodtam már azon, hogy milyen világba fog felnőni a kislányom.
Mert már most rohadék világban élünk, mi lesz még addig. -
Tomasz72
aktív tag
Alapjába véve normális embernek tartom magam, de komolyan, egyre inkább irigylem, a - hogy is mondjam - "stikkes" embereket!
Élik a kis zárt világukat, ami rossz azt nem engedik be, oszt cső!
Ezt valahogy gyakorolni kéne, mert így, hogy közel négy éve nem nézek híradót, nem veszek újságot, neten is csak azt olvasom ami érdekel, szűrődik be a rossz...!
Lányunk most múlt három éves, és bizony aggódom...
Nejem a múltkor valami HBO-s sorozatot nézett, Eufória azt hiszem..
Én csak hallgattam, de elég ijesztő volt így is...És, hogy valami jó is történjen, #zeon.hu megdöntötte az idei alvás rekordját...
Hotel Golf Seven Whiskey Bravo Foxtrott @ HG6RVA
-
flymi
addikt
Nnna, egy jó kis éjszakás szoli lesz talán. Vigasztal, h éjféltől ünnepi pénzért ketyeg a játék.
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
Serpiko
addikt
Ünnepi pénz gyere ma fényben járok
-
Serpiko
addikt
Megy a műszak valaki tolja velem?
-
zeon.hu
nagyúr
Napot!
Rövid hét volt, 3 Media Markt volt soron, jövő héten ismétlés.
#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
Kitartást mindenkinek!
Ma nagyon hamar haza tudtam érni, pedig Békéscsaba volt műsoron.#?*@&!
-
galervin93
őstag
Nekem éjszaka lett volna 30 percem aludni, de valaki vagy valami automata 10-20 percenként csengette az egyik telefonom.
Ma-holnap pihi (már amennyire egy 10 hetes törpetacskó engedi - de imádom a kis dögöt ), péntek nappal, szombat éjjel...
A kutyu miatt sok pihenő nincs otthon így Éjszakás után sem, ráadásul este vendégek jönnek... Sebaj, hozzászoktattam már magam a gondolathoz, alszom majd a sírban.[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Serpiko
addikt
válasz galervin93 #36394 üzenetére
Jó pihenést! Ismerős az érzés nekem yorki kutyám van bár már öreg így alszik velem szó nélkül. Ha nagyon akar lemenni akkor kelt csak fel. Öreg csont 15 éves!
-
samu2062
aktív tag
válasz galervin93 #36394 üzenetére
Nekem bőven elég a gyerek.
Egy percig nem hagy nyugton. -
galervin93
őstag
válasz samu2062 #36396 üzenetére
Bár beszéltünk már róla, korainak találjuk még a kölköt. De ami késik... Na akkor gondolom visszasírom majd a kutyuval töltött napokat.
Holnap nappal, utálom a pénteket. Mindenki akar mindent IS, leginkább azonnalra...
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
nemethabcd
friss újonc
Milyen tabletet érdemes vennie egy éjjeliőrnek? 8 órás rendelkezésre állást szeretnék.
-
Tomasz72
aktív tag
válasz nemethabcd #36399 üzenetére
Nem hiszem, hogy van olyan ami 8 órát menne...
Esteleg mellé valami bika powerbank...Hotel Golf Seven Whiskey Bravo Foxtrott @ HG6RVA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen mosógépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Call of Duty: Black Ops 6
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Logitech ConferenceCam Connect / 1080p HD / 4x zoom / Zeiss optika / távirányító / beépített akku
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest