Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
jó estét
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
darál0w
Jómunkásember
na jo éjszakázást...nekem még reggel megint kelni kell...
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
veterán
reggelt mindenkinek!
-
veterán
na, mi ez a pangás?
-
pohár
félisten
válasz Pulsar #18962 üzenetére
MC? áá, Burger King százszor jobb
sajtos dupla whopper nagy menüben, na aki attól nem lakik jól az nem ember
és aki tényleg nem lakik jól, az kérheti extra nagyban, ami azt jelenti hogy 7dl kóla meg több krumpli, és még vegyél hozzá hagymakarikát és tuti jól fogsz laknimelózol, vagy otthon rázod a pélót?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Pulsar #18964 üzenetére
de te nem valami műszakvezető vagy valami ilyesmi vagy? mennyé tranyót gyártani jóember
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Pulsar #18966 üzenetére
na az se rossz, nekem már jövőre nem lesz elektro, kiesek a gyakorlatból, pedig szívesen mennék a kezed alá melózni, forrasztani úgyis szeretek meg tudok is
-
pohár
félisten
válasz Pulsar #18968 üzenetére
műszaki infon nyomulok, idén volt iránytech, digit tech, elektro, mérések és műszerek (ez is elektro volt mindig ), meg néhány tölteléktárgy
jövőre lesz prog, adatbázis, hálózatos dolgok, meg ilyen szarok pedig az elektro és a digit ment rendesen, de főleg a digit, és nem vizsgatárgy sajnaamúgy éhbérért, nem ép bérért te nagyon marha
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Pulsar #18970 üzenetére
á, volt ott minden (erősítők, négypólusok, félvezetők, akkor csináltunk nyákot is maratással, ja meg rezegtünk is, de akkor beteg voltam, így nem sok minden maradt meg belőle )
szóval szinte csináltunk mindent, sok dolog nem jutott eszembeiránytech-ből nem vizsgázunk, szal alig tanultunk valamit, azt se tudom mi tartozott oda gyakorlatból
elméletből kicsit tanultunk, de ott se vittük azért túlzásba[ Szerkesztve ]
-
Mawyx
őstag
elektro nekem is a szívem csücske volt, csillagos 5öst írt a tanár az indexbe, gondolom a to-n néztek mi ez
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
pohár
félisten
válasz Pulsar #18974 üzenetére
hallod, elméletből annyi volt hogy irányítás meg vezérlés és ezek részei, nem vittük túlzásba a dolgokat
ááá az mekkora volt, mikor osztálytársam elkezdett pár tranyót feldobálni a plafonra, mert úgyis beleállt (álmennyezet), egy-kettő sikerült, ekkor találtam egy szép nagy 5W-os ellenállást...
mondom neki óvatosan, ki ne üsd vele a neont, erre ő: áá dehogy üti, úgyis búra van az alsó részén (tükrös volt belülről, biztos megzavarta a drágámat ), jól megküldi a plafon fele, páááffff, olyan csattant a neon hogy azt hittem infarktust kapok
ajtó nyitva, osztályfőnök tartotta az elektrot, eltűnt valamerre, csak a gyakhely vezető volt ott, aki egy pöcs, de ő az irodájában verte a pélót, így nem hallotta meg[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Pulsar #18977 üzenetére
neeemnemnem, az nekünk már nincs is, az az automatikai műszerészeknek van, nekünk nem kell
ja meg annyi kis előnyöm van hogy ofőm TV szerelő, így a munkát mindig behozta gyakszira, sokszor javítottunk TV-t meg monitort
olyan büszke voltam magamra mikor megjavítottam egy LCD monitort, ami ráadásul az ig. helyettesé volt, aki a digitet tartotta nekünk, jó fej csóka
hiányozni fog az tuti, kár hogy nem tanít már minket[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Pulsar #18979 üzenetére
jaja, ilyen vót
nem pont ezekkel a szavakkal, de csináltunk ilyetGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Pulsar #18981 üzenetére
egyszerű beszorzás
F =
A + B=A*B
(negáltnak be kell érned egy áthúzással, sajna nincs felülhúzás )
jó is De Morgan bátyó[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Pulsar #18983 üzenetére
miiicsoda, ez nem relés öcsi
ez a De Morgan-azonossághopp azért látom a dupla integrálás befigyel
addig nem jutottam fősulin análból hogy integráljak, volt elég bajom a deriválással, de az még hagyján, ezek a köcsög sorozatok a limessel, áááá, x tart a végtelenbe meg ilyen pöcsségek, fúúúj
de lealább az oŕát lehetett ĺvezni, mert a tanár osztott mindenkit ha rá került a sor, szem nem maradt szárazon Magyar papánálamúgy ez az egyenlet mit tud??
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Pulsar #18985 üzenetére
hát ez az azonosság végülis függvenyegyszerűsítésre jó
a Quine-McClasky egy fokkal kellemesebb már (asszem így kell jól leírni)GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Mawyx
őstag
válasz Pulsar #18983 üzenetére
hinnye te vágod a megoldást most így hirtelen?
1 órára most elmegy a net, addig pihizek kicsit
[ Szerkesztve ]
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
pohár
félisten
á inkább alszok mert KO lettem
sziasztoookGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Mawyx
őstag
válasz Pulsar #18992 üzenetére
madnem elfelejtettem, nagy újság van, portás koma pólót cserélt
de hogy megkérdezze, hogy rágyújthat-e, hogy a képembe pöfékelhet-e, azt nem éri fel ésszel a nyomorék de legalább nem áraszt dögszagot magából, ez is vmiEgy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Mawyx
őstag
-
Mawyx
őstag
válasz Pulsar #18996 üzenetére
sok ember megázik esőben, ez persze még meg se ázott
hupszi, én meg majdnem elaludtam
jött vendég, mikor kell kicsekkolni? hát 10előtt, de 12előtt is jó. holnap? hát pmajd persze, nem holnap, hanem ma. de csak most jött. hát most ezzel mit kezdejk? becsekk 12 után van, kicsekk 12 előtt. jöjjön vissza 12 után, akkor maradhat egész napot
vagy hívjam fel a főnököt? nem mondta el mi van ilyenkor, elég idétlen időpontban érkeztek megEgy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
tomyoy
senior tag
Reggelt
azt hiszem megyek aludni, most már....
tegnap eldöntöttem, hogy új bútort kell csinálni a szobámba, kb 15 óra volt ez...
még akartam csicsázni hangfallal, pcvel meg monitorral, de a sok skin megadta a eee-nek az utolsó döféseket, megtelt a memória szaggat mint állat, itt befejeztem, a lényeg megvan....
már csak a nm2-t kell kiszámolnom...nyiknyiknyiknyik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik