Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Épp a Grudge című filmet nézem: hát nem mondom, hogy jót fogok ezután aludni
Dive ever, work never.
-
jasszer
őstag
Már ''csak'' két órám van vissza a 12-ből...
Apokalipszis? Ezeknek?!
-
törölt tag
A héten ugyszint éjszakás.
-
Viszlát
addikt
Félidő...
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
KMan
őstag
Vizsgaidőszak
Csak a balekok alszanak [SAS]
-
törölt tag
Még két nap.
-
jerry311
nagyúr
Hello éjszakás műszak!
Ébrestő, ideje hazamenni!!!
Én már haza is értem -
szandisas
őstag
csatlakoznék az éjszakásokhoz
Aki ilyenkor dolgozik annak jó munkát, akinek modemes nete van(pl én), az meg ilyenkor függ... Amikor már olyan álmos vagyok, hogy majdnem lefejelem a monitort mit csináljak, hogy felpörögjek? (kávé csak reggel )aláírás
-
KMan
őstag
Még mindig vizsgaszezon... 1 UP a red bullnak
Csak a balekok alszanak [SAS]
-
marcee
addikt
Hihetetlen, reggel (szinte hajnalban) életem legfontosabb, és egyben potenciálisan utolsó pótzh-ját kellene megírnom, én meg itt ph!-zok.
\m/
-
marcee
addikt
válasz Thomas1 #1582 üzenetére
Nyugodt éppen ne vagyok, de semmi esélyem rá, hogy megírjam. Szomorú nagyon. Keresztfélév sincs belőle, szóval nagy valószínűséggel passzív félév jön, ősztől ez az egy darab tárgy és - jóesetben - 1 év múlva ülhetek neki a diplomának. Ej, szar az egész.
Az a leg kegyetlenebb ebben a tárgyban, hogy amit számonkérnek, az szinte megtanulhatatlan, akik puskáznak, mag beemelik azok marhajó jegyeket szereznek, aki meg nem tud/mer csalni, vagy neadjisten erkölcsi korlátok tartják vissza és nem zseni egyben nem szánta rá a teljes félévet a mártrix differenciálegyenletekkel tarkított levezetések besegggelésére, annak semmi esélye...Nem jól van ez így.\m/
-
Kobe
veterán
én most blokkolok ki, eddig bírtam, holnap tanulás folytatása, kibeb*szott vizsgaidőszak sucks
-
szandisas
őstag
válasz burgatshow #1578 üzenetére
Mikor az előző üzit írtam 46 órát voltam fenn egyfolytában, 1 kapuccsínót ittam reggel, és másnap este amikor hazaértem a kocsmából nem voltam fáradt.. nem tudom mi történt velem
mit melóztok ilyenkor?aláírás
-
Wolfy_
tag
en is csatlakoznek az ejszakazok taborahoz (bar most epp mindjart lepek el aludni .
sajna en is modemes nettel vagyok ''megaldva'' itthon, ugyhogy az ejfel utani idoszak az, amikor tudok tenykedni.
a vizsgara tanuloknak egyutterzes, nekem is azt kene, de azt ejszaka nem vagyok hajlando. ;) -
kypre
tag
na már ennyi, eddig bírtam a tanulást. szép álmokat mindenkinek, és jó virrasztást a még maradóknak...
Tiszta város leszünk, ma is gerlét eszünk!
-
qtrica
aktív tag
Lehet hogy én zárom a műszakot?
Yoda Jr.
-
misimagaki
aktív tag
Sziasztok!
Ebben a témában valaki:
[link]Murphy mondja: "Ha nem megy erőltesd, ha eltörik, akkor úgy is ki kellett volna cserélni."
-
qtrica
aktív tag
válasz misimagaki #1597 üzenetére
Hát ez nálam kurvára nem megy.Hol a hiba, adó vagy vevő oldalon?
Yoda Jr.
-
qtrica
aktív tag
Közben meglett más úton mert a link nem megy.Sajna nem tudok segiteni.
[Szerkesztve]Yoda Jr.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest