Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
Aktív témák
-
szandisas
őstag
Szép jó estét mindenkinek.. már megint itt vagyok , de ki tudja meddig.... Reggel kelés, egésznapos fáradtság, estére felébredek, és kezdődik előről... hála neked modem
aláírás
-
Maranello
tag
Jóestét!
Tegnapelőtt este egy buszon éjszakáztam,fél órát aludtam.Tegnap este és éjszaka a hasam nem volt rendben,max egy órát aludtam,és ma is itt vagyok.
Az ember hány napot bír ki alvás nélkül? -
Wolfy_
tag
reszemrol viszont most korai bucsu.
tesom bejelentkezett, hogy most szeretne netezni kicsit, ugyhogy atengedem neki a lehetoseget, en meg inkabb offline jatszogatok meg kicsit.
tovabbi jo virrasztast mindenkinek! -
SzalaiG
addikt
Az egyik legszemetebb dolog a világon az éjszakás műszak. Mire megszokod, már vége is van. Szerencsétlen szervezet meg nem győz át állni meg vissza. Biztos egészséges is...
-
kypre
tag
válasz Maranello #1652 üzenetére
Szia...nekem a leghosszabb ilyenem az négy nap volt, első két nap esmmi, és az utolsó két napon elosztva 5 óra alvással.
Az is igaz, hogy utána nagyon nehezen állt vissza a szervezetem, és az első normális hat órás alvás után, kóvályogtam mint golyafos a levegőben...Tiszta város leszünk, ma is gerlét eszünk!
-
qtrica
aktív tag
Több mint tizen év után sem lehet megszokni.A természet megcsúfolása.
Yoda Jr.
-
Grass
aktív tag
Mikor volt utoljára, hogy éjfél előtt mentetek el lefeküdni? Én gimi alatt szoktam rá az éjszakázásra és tényleg nem emlékszem, hogy mikor feküdtem volna le ''időben''.
"Ne vedd készpénznek mások gondolatait" - Good Will Hunting
-
KMan
őstag
Kicsit késve, de jelentkezem
Csak a balekok alszanak [SAS]
-
qtrica
aktív tag
Pakkolás.Záróra.
Yoda Jr.
-
qtrica
aktív tag
Ünnepélyesen megnyitom a mai agoniát.
Yoda Jr.
-
qtrica
aktív tag
Valakinek az elektronokat is kell felügyelni.Sok -sok éve csinálom már...
Nem valami felemelő szombatról vasárnapra virradóan dolgozni.Yoda Jr.
-
Wolfy_
tag
jelen
-
mikado
tag
jóreggelt.
A politikusok a javadat akarják. Ne add oda nekik!
-
Wolfy_
tag
nocsak, kicsit nem figyelek ide, aztan elszalad a forum.
amugy en sem gondoltam volna, hogy tuzoltosagon lehet netezgetni - pedig egyik volt osztalytarsam tuzolto lett - de hat vegulis tenyleg nincs benne meglepo. -
bandiras2
senior tag
Jóccakát. Holnap korán kelek, mert palaxcsintát kell sütnöm a családnak, de eddig jól töltöttem az időt:
[link]
111. hsz.
Arena.upc.huA társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
KMan
őstag
És újra itt..
Csak a balekok alszanak [SAS]
-
mikado
tag
További jó mulatást, megyek aludni!
A politikusok a javadat akarják. Ne add oda nekik!
-
mower
tag
sziasztok
ez a topic mirol szol?
udv, mower -
Shim
őstag
talán bele kéne olvasni a topikba, kezdve, nem is tudom, mondjuk az első hozzászólásnál, akkor kiderülne mi az ábra. de az utolsó néhány hsz alapján se kell hozzá nagy brainpower, hogy az ember fia rájöjjön
hogy on is legyek: végre végigtoltam KotOR1-et, most felrakom a falloutot, oldgame hangulatom vanReligion – causing genocides over differing imaginary friends
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest