Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
Aktív témák
-
kypre
tag
igen igyekszem kitartani, és igen, jó szar meló, dehát ez van, meg kell csinálni.
Azért nagyon köszi.
Pizza a nekem is jöhet.
Vagy valami husis kajó, rántott hús sülkrumplival, vagy egy kis pörkölt, meg ilyenek...
és ha már csak 40 percig vagy ügyeletben, hogyan jutsz haza ilyen későn?Tiszta város leszünk, ma is gerlét eszünk!
-
jasszer
őstag
No, engem szólít a kötelesség másfelé, jó éjt Nektek!
Apokalipszis? Ezeknek?!
-
Viszlát
addikt
De fene lassan telik...
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
jasszer
őstag
Már csak egy óra van vissza... Meg az egyórás hazaút, utána ügyintézés... Délnél korábban biztosan nem kerülök ágyba...
Apokalipszis? Ezeknek?!
-
KMan
őstag
Beneztem, de semmi extra, mar megyek is. Az ejtoernyos pizzan jot rohogtem
Csak a balekok alszanak [SAS]
-
qtrica
aktív tag
Jó estét mindenkinek, jöttem kicsit szétnézni.
Yoda Jr.
-
Viszlát
addikt
Még bő két óra... go go go
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
qtrica
aktív tag
Mit csinálhat egy rendszergazda éjjel?
[Szerkesztve]Yoda Jr.
-
nagyúr
-
marcee
addikt
Ez hihetetlen bazger, a mesében nincs ilyen szívás. 5 nap gürcölés és álmatlan éjszaka (a stressz, ugye) után végre éjféltájban kiplottoltuk a melót, holnap illetve félrebeszélek, ma tízkor lekonzultálják, aztán délben lehet kezdeni a javításokat. Hurrá, alhatnék 10-11 órát. Erre nem megy. Egyszerűen nem tudok bealudni. Pörgök, mint a gép és már most fáj, hogy mennyire ki leszek ütve megint.
\m/
-
szalai56
senior tag
Nem ''szívok'' semmit, mégsem tudok aludni bár szabin vagyok. Ez az állandó éjszakázás eredménye.
Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/
-
Tanya-
tag
Hi!
Ma nincs egy éjszakás sem rajtam kívül, mivan sztrájk? Szólhattatok volna nem jöttem volna be melózni -
Thulcandra
senior tag
Elég durva ködökben bolyongtam már életem során, de olyat még nem sikerült elcsípnem amit te írtál, viszont remélem, hogy egyszer majd sikerül! Állatság lehet ;-)
Lost in the funeral fog..." Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
F-ECT$
titán
válasz Thulcandra #1934 üzenetére
Velem ez egyszer úgy esett meg, hogy épp egy kisebb dombon haladtam át, és a túloldalon szaladtam bele a ''tejbe'', mindezt éjszaka, reflektorral, 110-zel. Ha ott kanyar vagy fa lett volna, akkor ma ezt nem tudnám leírni...
Dive ever, work never.
-
-Tsaba-
tag
Hát én sem tok aludni! Egy ködös sztori: Jöttünk haza Bajáról, kicsit ködös az idő, én meg veszetül álmos. Már alig láttam, csak néztem. Egyszercsak bevillan valami kicsit félrekapom a kormányt, kikerülöm 90-100 körű . Hát mivolt? Egy elszabadult kutya, kb. olyan 60kg-os bazi nagy állat. Szerintem isteni segítség lehetett me úgy összetörtünk vona hogy csak na. Azóta ködbe nagyon körültekintő vagyok!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nah, mára leteszem a Wacom Intuos Pent, mára elég a template farigcsálásból, főleg, hogy látni már nem nagyon látok semmit. Jóccakát, aki még ébren van/melózik, annak kitartást!
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
szalai56
senior tag
Jó éjszakát mindenkinek
Ma sem tudok aludni, bár van egy előnye az éjszakázásnak, nem kell délelött csúcsforgalomban közlekednem.Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/
-
KMan
őstag
2005 dec végén jöttem haza Pestre az M5 - oson Szegedrol. Olyan kod volt, hogy szo szerint semmit se lattam, 130 km/h nal a latotavolsag az aszfalton 1 felfestett csik volt! Kicsit feltem hogy ''valami bamba turista totymorog elottem'' ugyhogy vegig a belsoben jottem, kicsit para volt, de mivel egy autoval se talalkoztam az egesz palyan igy nem volt gondom. Iszonyu stresszes volt igy vezetni, meg az ellensegeimnek se kivanom. Mindez 23:00 kornyeken.
Csak a balekok alszanak [SAS]
-
szalai56
senior tag
Jó éjt mindenkinek, aki dolgozik még. Mostmár megpróbálok aludni.
-
szalai56
senior tag
Ma korán végeztem, mivel géphibánk volt.
-
mikado
tag
Na jo hajnalt mindenkinek!
A politikusok a javadat akarják. Ne add oda nekik!
-
mikado
tag
Mindenki alszik rajtam kivül?
A politikusok a javadat akarják. Ne add oda nekik!
-
jasszer
őstag
Ma is itt rohadok bent...
Apokalipszis? Ezeknek?!
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest