Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
De leült ez a topik mióta lediplomáztam
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Na ma ennyit volt a wow
Dive ever, work never.
-
aXXon
őstag
5 napja senki sem ejszakazik??? vagy csak en szedek itt egyedul beres cseppet?
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
Gero
tag
en is itt, csak nem irogatok
cramstuff.com
-
Drizzt
nagyúr
Hazaértem buliból. Vegyesek az érzéseim.
I am having fun staying poor.
-
aXXon
őstag
hat en mar elegge unatkozom, mar osszesoprogettem meg felmostam az irodat, satobbi... elotte mindig tekintgettem ide, hogy irt e valaki azt senki... kicsit elmegyek takaritani, azt rogotn feltamad az elet en meg 8ig itt vagyok, Fect$ neked meddig tart a muszak??
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
Gero
tag
en sem tudok semmi erdekeset mondani, hogy ne unatkozz
cramstuff.com
-
Manitou
veterán
Bahhh.. már a harmadik szúnyogot csaptam le a monitoromon, és viszont láthattam saját vérem szétfröccsenni a szép tiszta monitoromon. Tiszta Doom 3 volt real timeban, és nem is szaggatott. Igaz kurva jó videókártya van az agyamban De egyet még le kell vadásszak. Azt hiszem nem szeretem ezeket a dögöket, sunyi és alattomos kis jószágok.
[Szerkesztve] -
LeG3Nd
tag
válasz Manitou #1275 üzenetére
Heh, szúnyogokkal semmi bajom, lecsapod oszt annyi, viszont amiktől irtózom azok a fülbemászók. Egész nap lapulnak egy csöndes helyen, és éjjel az ágyban betámadnak. Persze reflexből lecsapom, de utána rájövök hogy rosszat tettem. Az a bűz, nem vagyok túl érzékeny, de attől ökelnedezem. Brrr, na szép álmokat...
shorter of breath and one day closer to death
-
LeG3Nd
tag
válasz Manitou #1277 üzenetére
Ja, vannak, sajnos. Lapos, hátulcsápos, sunyi, fekete, ha szétnyomod b@szott büdös... Fülbemászó, szerintem az a neve, legalábbis itt mindenki úgy hívja. Érdekes, nálunk idén nincsenek szúnyogok, vannak helyettük ezek a dögök. Visszasírom a kis vámpírokat...
Hehe, ő az, a közönséges fülbemászó: Bővebben: link
[Szerkesztve]shorter of breath and one day closer to death
-
Gero
tag
mindjart grillezek epp
cramstuff.com
-
LeG3Nd
tag
Sült fülbemászó?? Megint bepróbálkozott egy kis szemét... Asszem már kezdenek az agyamra menni. Mivan ha ők csak kémek, felderítik a bolygót mielőtt lerohannák. Akkor az elsők között leszek akiket kinyírnak. Sok szárad már a lelkemen - brr, ebbe a mondatba jobb nem is belegondolni...
-
aXXon
őstag
es azt tudod e, hogy mire valo az a csunya hegyes cucc a hatulso vegen???
-
LeG3Nd
tag
Tudom hát, arra hogy átrágja a dobhártyám, és az agyamba bejutva az irányítása alá vonjon! Amúgy: ''A fogók a második pár szárny összehajtogatásában és kibontásában, a zsákmányszerzésben, és a párzásnál mint fogószervként egyaránt szerepet játszanak.'' Barátom a Google...
Manitou azok nem szarvasbogarak? Őket ne bántsd, jópofa dögök, és nem büdösek..
[Szerkesztve]shorter of breath and one day closer to death
-
Manitou
veterán
Dehogy is.Az durva lenne ha szarvasbogarak mászkálnának a lakásba
Elől van két csépja, hátul meg nincs az a fogóbiszbasz annak amit én mondok. Különben is csak max 1 cm hosszúak.
Ha már a rovarok-bogaraknál tartunk. Eddig a leg extrémebb dolgok amik megfordultak a lakásban. Megyek be a szobámba és egy akkora Sáska nézett velem farkasszemet az ágyamon, hogy azt se tudtam mit csináljak vele(volt vagy 10 cm)
Másik eset:
Egy akkora szárnyashangyának kinéző izé jött be ( de lehet valami spéci darázs volt) mint két normál darazsat egymás után tennénk,olyan vékony volt mint egy darázs, de kétszer olyan hosszú még sose láttam azelőtt ilyen rovart, nem is emlékszem mit műveltem vele. -
LeG3Nd
tag
válasz Manitou #1285 üzenetére
Akko nemtom mi lehet az, olyannal még nem találkoztam... Aranyos kis dögök, én egyszer egy kb 10 centis ''fogtam''. Ülök az asztalnál és érzem hogy valami hátulról eltalálja a fejem, odakapok, és a tenyeremből az a szőrös molylepke szerű dög nézett vissza. Nem is tudom ki lepődött meg jobban.
De a legkirályabb az volt amikor egy polloskacsalád vert tanyát a szobámban. Ha rágondolok már öklendezem.shorter of breath and one day closer to death
-
Gero
tag
ezekhez a bogaras dolgokhoz nemigen tudok hozzaszolni
cramstuff.com
-
LeG3Nd
tag
Aha, akkor hogy témánál legyünk én ma grilleztem, tiszta konyhatündér vagyok, mindent én csinálok, család meg csak ül, vár, és eszik. Volt bors-mustár pácos hátszín, patisszon meg sült banán, plusz hozzá frissen sült házi müzlis kenyér. Nyamm... Amúgy a ''hagyományos'' faszén szvsz használhatatlan, legjobb a brikett, vagy a frissen elégett fa.
-
aXXon
őstag
mindjart vege a muszaknak
-
bandiras2
senior tag
Nekem még nem. Sajna ki kell bírnom 8cig, csak akkor húzok haza alunni, azt majd jövök vissza megin 8cra. 12h műszak at night BRRR. De legalább van péz, és nem kell nagyon megszakadni.
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
F-ECT$
titán
Na fexek, mert ma 7-kor kell kelnem
Dive ever, work never.
-
aXXon
őstag
uj ejszaka, uj muszak
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest