Hirdetés
Aktív témák
-
sNORh
addikt
válasz Bub0rek #49298 üzenetére
hát nekem annyira nincs, de amúgy a szőkék előnyben a beképzelteket utálom, aranyos legyen
pohár eggyen jár az agyunk[ Szerkesztve ]
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
sNORh
addikt
válasz Bub0rek #49303 üzenetére
mondtam hogy nincs, de ha szőke a lány akkor összeteszem a kétkezem, amúgy eddig nemvolt még szőke barátnőm lehet azért, csak fekete hajú volt meg barna
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
Bub0rek
tag
válasz adalbert1 #49305 üzenetére
Hát igen. A pasikat csak is a hasuknál lehet megfogni. De bisztos van olyan étel amit nem eszel meg, mert nem szereted. Érdekes én a májat útálom, de a májgombóclevest vagy a málykrémet viszont megeszem.
Vigyázz!Lány vagyok,és sötét szőke!Bocsánat,ha csúnyán írok.:D
-
sNORh
addikt
válasz Bub0rek #49306 üzenetére
rántottmáj, baconbe tekert máj, májból belsőségekből pörgölt.. nyamm..
-
buherka
addikt
válasz Winner_hun #49296 üzenetére
Akkor megpróbálom ledumálni a kollégával, hogy maradjon egy picit tovább, mert szeretnék ott lenni veletek. Másnap, visszaadom neki azt a +2-3 órát
(#49285) Bub0rek ...húgom ismer egy-két ilyen elvetemültet, de nem barátkozik velük, hál isten
(#49302) tomyoy ...itt nem a csajozás lesz az első szempont , hanem hogy találkozzunk egymással és egy jót dumcsizzunk.
Az más kérdés, hogy lehet be fogunk kicsit rúgni[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
buherka
addikt
válasz Bub0rek #49309 üzenetére
Hát még én, hogy várom, hogy mehessek Kavicshoz ...meg szeretnék már pacsizni Laki-val is.
Az hogy ki jön még?...jó kérdés Általában az utolsó pillanatban szokták az emberek visszamondani a találkát. Itt a PH-n is így szokott ez lenni.
Én azt szeretném, hogy az urad mindenféleképp jöjjön velem...ez a minimumOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
<NewL>
addikt
sziasztok
egyik bartátnőm adott kb 100-110 filmet dvd-n,nem fogok unatkozni a héten
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
sNORh
addikt
válasz Bub0rek #49313 üzenetére
hát éjszakás tali lessz.. kisem maradhatnál, bár nemtom én megyek-e..
-
Bub0rek
tag
válasz <NewL> #49314 üzenetére
Nem inkább olyan mint egy török basa. Azok tartanak háremet. Vagy mint az arabok.
sNORH: Inkább ez egy fiu parti lesz. Lánynak ott semi helye. Csak felesleges lennék. Legalább nem látom mennyit isznak a pasik.Enyém lessz egésznapra a net, húrrrráááááá. Legalább addig is paszizhatok.
[ Szerkesztve ]
-
sNORh
addikt
igaz..
-
-
Bub0rek
tag
válasz buherka #49322 üzenetére
Hál istenek, nem én vagyok a fönöke. Nem vagyunk házasok, akkor megy , és oda amikor akkar.Legalább nem a Józsika haverjával van.Remélhetöleg normális csapatban lessz.Amúgy én semi rossznak se vagyok az erontoja.De cserébe kérek valamit
[ Szerkesztve ]
-
-
adalbert1
veterán
Na pókereztem egyet, kemény 6-7 € plusz.
Az utóbbi pár napban nem igazán megy úgy a játék ahogy kellene. -
-
Bub0rek
tag
Van itt még egyáltalán valaki?
-
máyköl
veterán
Szép estét!
-
buherka
addikt
válasz Bub0rek #49332 üzenetére
Abban biztos lehetsz, hogy online is lesznek képek , míg megy az ökörködés, be leszünk jelentkezve a PH-ra
(#49334) Bub0rek...én is vagyok, csak közben takarítok, és portalanítok
(#49335) máyköl...pacsi neked is
[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
szalai56
senior tag
Jó estét mindenkinek.
Milyen tft monitort érdemes venni értelmes áron?[ Szerkesztve ]
Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/
-
Bub0rek
tag
Szép estét nektek is, vagy aki még csak móst jelentkezik be.
buherka: Hozzánk mikór jössz? Várunk szeretettel.
[ Szerkesztve ]
-
sNORh
addikt
válasz szalai56 #49342 üzenetére
Hali
csak samut vegyél ha minőséget, és valós szineket akarsz..
3év garos minden samu termék..Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
adalbert1
veterán
válasz szalai56 #49342 üzenetére
Hogy értve problémád van ezekkel a panelokkal?
Magával a TN-nel, vagy a méretekkel, esetleg a gyártókkal?
Amúgy itt egy nagyon jó tesztoldal angol v. német nyelven. -
Bub0rek
tag
válasz |*HayHa*| #49345 üzenetére
Most mondhatnám azt , hogy addig amig te. De az igazság az, hogy amig élet van a topikban. Te? Amugy a tegnapi napod milyen volt?
sNORh: Ne keresd Imit, kitúrtam a gép elöl, hogy veletek legyek , másik Drágám.
[ Szerkesztve ]
-
Bub0rek
tag
Fáj a fejem. Ráadásul tévénézés közben majd re ragadt a szemem,de érdekes most jóbb, már mint a szememnek. De a fejem még mindig sajog.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Microsoft Excel topic
- Gaming notebook topik
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.