Hirdetés
Aktív témák
-
Dr.Én
veterán
válasz Bub0rek #49448 üzenetére
Az szép...Hála az égnek az ujjammal még nem volt gond, de remélem nem is lesz
Nem kell félni, én se féltem eggyik mütétemnél, pedig gerincbe kaptam az érzéstelenitést, olyan voltam mint egy béna
Jobbulst neked is|*HayHa*| Szerbusz
Menalcas helló
nálunk esett, amikor jöttek értem a korházba akkor korcsolyázni lehetett az utón...[ Szerkesztve ]
WOT: kissio
-
Dr.Én
veterán
Na megyek, elfekszem most egy kicsit, majd jövök valamikor
Addig is legyetek jókWOT: kissio
-
Pecc
őstag
Jó napot emberek , közeleg az 50k
Na meg az ebéd is, bár most ettem nemrég -
sNORh
addikt
jóreggelt, most keltem..
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
adalbert1
veterán
'napot, lépek csinálok valami kaját, utána meg nézem az új Dexter részt!
-
kavicssli
addikt
Itt még a hónak semmi nyoma sincs!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
menalcas
őstag
válasz kavicssli #49460 üzenetére
Hali kavics, szerintem nálunk is fog esni eléggé furcsa az égbolt
Viszont nagyon ratyi hideg van
Mondjuk ha esne 7végére jó nagy hó (ami kizárt) akkor mehetnénk panoránma útra szánkózni , nem is tom mikor voltunk utóljára vagy 3 éve, akkor is elkapott minket a rendőr xD hogy trudjuk e hogy ilyrűet tilos csinálni xD[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
buherka
addikt
Sziasztok ...most keltem , bealudtam, mint állat
Kavics...Dec. 13-14-ről lenne szó. Akkor hogy melózol?
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
sNORh
addikt
válasz Bub0rek #49462 üzenetére
keziccsókolom..
Szega buher, énis egy félórája kb.. csak én méghozzá 8kor elis küldtem a főnököm.. szabi powaAz önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
<NewL>
addikt
mindenkinek szabi kell
mondtam én ,hogy klónozni kell magamTube Tech Riders Complete <---retro
már csak az utolsó rész van a Bourni trióból
There's an app for that
-
sNORh
addikt
-
buherka
addikt
Spóroltam a szabival, mert ugye a főállás mellet én járok ki németekhez. Aztán benyögték, hogy nincs több kanyar, így rajtam maradt egy csomó szabi.
Következő évre átvinni, meg nem lehet, tehát kénytelen voltam pusztítani.
De még így is maradt 3 nap...azt Kavicsnak tartogatom, hogy mehessek hozzá DebibeCő Nyúl, cső Doki
[ Szerkesztve ]
-
sNORh
addikt
válasz buherka #49474 üzenetére
nekemis felgyült.. pedig nyaralás minden jáccott.. majdmég 2 ünnep közt jólessz, meg 31.-én mivel azis munkanap
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
buherka
addikt
válasz Bub0rek #49475 üzenetére
Jó neked
(#49476) sNORh...Én is voltam nyaralni, meg vettem is ki a német fuvarok miatt...de végül maradt nekem is.
Nekem két ünnep között, be kell mennem dolizni, mivel nincsenek recepciós csajok, így a nappalt is mi visszük.[ Szerkesztve ]
-
<NewL>
addikt
beggin begggin úúúúúúúúú váúúú
nye bogár szeva doki!
nya elég a bohóckodásból! http://justmusic.fm/pages/default.aspx
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
Dr.Én
veterán
válasz <NewL> #49478 üzenetére
heeeee??????
igy már értem.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
[ Szerkesztve ]
WOT: kissio
-
sNORh
addikt
válasz buherka #49477 üzenetére
nekemis biztos bekell majd menni, tuti nemtudom az egész ünnepet kiszabaccságolninyúl.. dú nem ú csű
-
-
<NewL>
addikt
ennek én nagyon nem örülök
csak erre ne essen egy pehely sem!There's an app for that
-
nervus.v
tag
Hajhó, hull a hó
Osztályfőnököm kissé hülyének nézett minket, hogy szakadó hóban pólóban fociztunkCsak annyit kérek, hogy a súlyosan értelmi fogyatékosok kíméljenek!
-
pohár
félisten
Szevasztok
Délbe keltem, bementem két tesira és jöttem is vissza a kolibaKaviiiics valahogy szabadulj már el léccilécci
Itt Kecsón még nem esik a hó, sztem Nádudvaron se...
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
|*HayHa*|
aktív tag
-
|*HayHa*|
aktív tag
válasz Foglalt név #49493 üzenetére
Az baj hogyha én nem értem a viccet?
Amúgy ha jól tudom, semmi köze a motorhoz.. Jobb átláthatóság miatt szoktatok újat csinálni 5k-nál Szakmai-ban..
[ Szerkesztve ]
#### I <3 Deutschland ####
-
adalbert1
veterán
válasz Foglalt név #49493 üzenetére
Akkor úgy tűnik lassan az On Topic lakói is gondban lesznek az írott kommunikációt illetően.
-
|*HayHa*|
aktív tag
válasz Foglalt név #49497 üzenetére
ŐŐő ok..
Már megint itt vannak a modik.. Rosszul kezdődik
[ Szerkesztve ]
#### I <3 Deutschland ####
-
Bordoi
őstag
Kivel van már megint baj?
Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
sNORh
addikt
49500
Aktív témák
Hirdetés
- November 19-én elindul Kínából a Vivo X200 és X200 Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox Series X|S
- Politika
- BMW topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest