Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
*HaYha*
aktív tag
ha ezt megnézitek, komolyan sírni kezdtek.. én is sírok hogy ezt is ki kell hagynom az életemből
Csak az ér ha végig nézitek!
[ Szerkesztve ]
A gépem végre a saját szobámban :D
-
Senki9876
tag
Na és látom sok itt a kocka ezért ez kihagyhatatlan :
A káefté-apukás
A káefté-apukás gyerek lila zakót, sárga nadrágot, fehér zoknit és Merdszó slusszkulcsot visel mókusfarokkal. Haja zselézett, általában durungcipős plázacicával mutatkozik. Amíg a gépről tárgyal, addig a cica előveszi a kifestőt, mert unatkozik. Tegyé' má' bele még valami drágát, vazze... ne legyen ilyen cuccos senkinek! A számlát apuka cége fizeti. A gépet otthon csipketerítővel takarják le, a monitor tetejére herendi váza kerül művirággal, képcsövére a számla fénymásolatát ragasztják fel.Az átépítős
Telefonon közli, hogy bővíteni szeretné a gépét, de nem tudja mi van benne. Nemrég vette egy nagyon jó ismerősétől, aki azt mondta, szuper, csak kicsit kevés benne a memória. A szuper gép 386SX, 1 MB rammal, 40 MB wincshesterrel, amelyiknek a fele bad block. Mikor megtudja a rettentő tényeket, a géppel körbeszaladja a várost, hátha az első helyen be akarják csapni. Mikor rájön, hogy a géppel csapták be, a nyakába köti és a Dunába ugrik.A régiházas
A régiházas minden újdonságot megvesz azonnal a megjelenést követő másnap. A gépe a lehető legkorszerűbb; száll, mint a szél. A régiházas gépével tízszer annyi a munka, mint a rendes gépekkel. A régiházas házát át kell alakítani ATX-re, bármennyibe is kerül. A régiházas fizetéskor a cipőjéből, a hajából, valamint néhány testnyílásából szedi össze a pénzt. A régiházasnak csak egy feltétele van: a háznak meg kell maradnia, bármi is lesz belül. Nem, nem azért, mintha annyira szeretné, dehogyis. A háznak azért kell maradnia, hogy az asszony észre ne vegye a változást...A mindenttudó
A mindenttudó kedves ember. Gyakran jár kedvenc üzletébe, ahol lassan családtagnak tekintik. Névnapját, születésnapját illendően megünneplik. A mindenttudó mindent tud. Csípőből vágja a legújabb fejlesztési eredményeket, nincs a számítástechnikának olyan rejtett zuga, ahol ne lenne otthon. Egyszer - kissé pityókásan - elszólja magát: Ő bizony az Intelnek fejleszt otthon, a konyhaasztalon. A mindenttudó alkatrészenként vásárolja a gépet. Mikor otthon elkezdi összerakni, forróra tárcsázza a telefont, mert a gép nem indul. Végül becipeli, amikor is kiderül, hogy a processzort ízlésesen elhelyezte a foglalat tetejére, majd iszonyatos erőfeszítésekkel ráerőszakolta a hűtőbordát... A tönkretett processzort kifúrja és kulcstartónak használja.A hirdetéses
A hirdetéses újsághírvetésből vesz gépet. Nagyon bizalmatlan, a gépet hússzor indíttatja el. Végül fizet és boldogan hazaviszi. Otthon derül ki, hogy a gépben 4 db régi típusú winchester van, ettől volt olyan nehéz. Az alaplap kicsit törött, de ügyes kezek összeforrasztották, a processzorfoglalat füleit letörték, így a hűtőbordát Epokitt ragasztóval küzdötték fel. A hirdetéses kocsiba vágja magát és visszamegy az eladóhoz. Mire odaér, a házat már lebontották, az utcát átnevezték. A gépnek csúfolt roncsot rendbe akarja hozatni, de mikor megtudja a várható költségeket, elmegy és felad egy hirdetést...A számlás
A számlás a legjobban szeretne járni. A számlás már a telefonban megkérdi, nem lehetne-e áfa nélkül, a választ meg se várva vihog bele a telefonba: tudom-tudom... majd személyesen! Személyes megjelenésekor képtelen elhinni, hogy nem lehet a beszerzési árnál kicsit olcsóbban gépet venni. Elmegy, kisvártatva visszajön: és féláfával? Mikor megtudja, hogy ez sem megy, elájul. Nem szabad hozzányúlni, rövidesen feltámad. Nagy sóhajjal veszi tudomásul, hogy a gépet csak áfás számlával kaphatja meg. Fizet, a számlát elteszi, és a gépet hóna alá csapva fütyörészve távozik. Fél óra múlva beállít: baj van! Kérdésre eloadja, hogy a számla nem jó, más névre kell kiállítani. Új számla elkészül, ismét vidáman távozik. Mindenki megkönnyebbül, pezsgőt bontanak. Három nap múlva a számlás ismét jelentkezik: az új számla sem jó, most tételekre kellene bontani, de egy tétel sem lehet bruttó 20 forintnál több. A személyzet sírógörcsöt kap, a számlás meg egy számlatömböt, írjon magának, amit akar..."Nem törődöm azzal, hogy az emberek nem ismernek, azzal törődöm, hogy nem ismerem az embereket." Kung Fu-Ce
-
Senki9876
tag
Na léptem pakolni, azt irány szombathely
bye all
[ Szerkesztve ]
"Nem törődöm azzal, hogy az emberek nem ismernek, azzal törődöm, hogy nem ismerem az embereket." Kung Fu-Ce
-
Dr.Én
veterán
válasz Str8 sk8r #35264 üzenetére
Sokáig tölt, van mikor egész frankón megy de az utobbi időben nagyon szar Az egész faluban lassú a net már két hete.Szoltam a szolgáltatonak, de baszik megcsinálni
A jövö héten mondják meg mikor hozzák be a falunkba az ADSL-t és akkor majd ezt lemondom és végre gyorsabb netem lesz és remélhetőleg mükszik is majd 8mbit-est majd bekötöm és töltök mint a hétfeneNa lépek.Majd még késöbb benézek hozzátok
[ Szerkesztve ]
WOT: kissio
-
<NewL>
addikt
I Kissed a Girl-Katy Perry (Lyrics)good mjuzik
esetleg valakinek nincs meg a Blöff vagy a Ravasz az agy ... soundtrackje??
There's an app for that
-
polaar
tag
Szép estét mindenkinek!
-
lakisoft
veterán
Jó estét Puhányok!!!
- Árad -
-
buherka
addikt
Na...nekem letelt a műszakom.
További jó kockulást mindenkinek...ma este nem leszek...megyek haza kúrálni az asszonytOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
Dr.Én
veterán
Lassan lépek alukálni, mert holnap megyek dokihoz.Pontosabban szemészetre, már jó pár éve nem voltam, csak optikusnál
[ Szerkesztve ]
WOT: kissio
-
kavicssli
addikt
Kellemes szép jó estét mindenkinek! Megjöttem
na akkor a szombati buliról néhány kép! De közbe ezt a zenét kell hallgatni mert úgy a feelinges De utánna meg is kell nézni mert nagyon jó nénik vannak a klippben!
Na akkor jöjjenek a képek! (Néhány kép telóval készült de a lényeg látszik )
Girls 1
Girls 2
Így kezdődött (fütyülős mézes)
...ez lett belőle
Csajé 1
Mhhhhhhhhh"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
<NewL>
addikt
hirdetésem
esetleg valakit?szia kabics
szevassz evribádiThere's an app for that
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest