Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
<NewL>
addikt
van cod2őtök felrakva?
mert nekem fel van rakva,meg szoktam tolni,gondoltam lőhetnénk egy pár hedsáttot
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
<NewL>
addikt
megérkezett az omnia istenem,csodáás
2-3 hónap múlva nekem kell 1db ilyenFaithless-t hallgatok
There's an app for that
-
Dr.Én
veterán
válasz <NewL> #29753 üzenetére
Jól néz ki.2-3 hónap mulva már magyar nyelv is lesz hozzá
Bár én nokia fan vagyok
Na lépek alukálni holnap lesz egy kis dolgom mielöt megyek egy két dolgot vásárolni.(ruhát, bár a divatott se követem, meg nem is szeretk ruházkodásra költen, de néha muszály )
Jó éjszakát mindenkinek[ Szerkesztve ]
WOT: kissio
-
kavicssli
addikt
Csak beköszönö9k és léptem is!jó8
ma szar napom volt!"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
<NewL>
addikt
én is léptem
Jó éccakát mindenkinekThere's an app for that
-
tomyoy
senior tag
válasz Darth_Revan #29759 üzenetére
de hülye vagy ááááááá
csicsi off csocsi
[ Szerkesztve ]
nyiknyiknyiknyik
-
pohár
félisten
Hé ember mesélj már az elsőéves kolis életedről
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
kavicssli
addikt
Jó reggelt mindenkinek!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
kavicssli
addikt
Vennék pendriveot!
Még nem tudom mekkoárt de valószinü hogy 4 vagy 8Gb-os lesz!
azt szeretném megkérdezni hogy a 6 MB / 3 MB másodpercenkénti olvasási / írási sebesség Megfelelő?"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
buherka
addikt
Jó reggelt az Uraknak
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
buherka
addikt
válasz kavicssli #29765 üzenetére
6/3 Mb másodpercenként az jó karcsú . Az egy éve vásárolt Kingston 2GB-os penem simán viszi a 10/5-öt...Pedig ez még Data Traveller 1-es kategória, ami a legalja a Kingstonnak.
Amúgy szerintem 8Gb-ost vegyél
Én szerintem a héten rendelek magamnak egy ilyent.
Ha kell neked is, akkor szólj... rendelek 2-őt és elküldöm postán neked az egyiket.
Nekem most ugyan ez van...csak zöld színű és 2 GB-os...már kevés sajnaOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
kavicssli
addikt
válasz buherka #29767 üzenetére
Kingston DTI 4GB-os : 3 000 Ft
Kingston DTI 8GB-os : 5 500 Ft
Bontatlan, 1 hét csere gar.
ilyen lenne de már a gari miatt sem venném meg!Rákerestem a gugliba és nekem 6/3 as sebességet dobott ki!
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
-
kavicssli
addikt
-
buherka
addikt
válasz kavicssli #29770 üzenetére
Én tapasztalatból mondom, hogy 10/5-öt tud a Kingstonom, mert én ennyit látok állandóan.
Néha felugrik 11/6-ra, de az ritka eset.
Hát figyelj...ha én megrendelek 2-őt és elmegyek érte, majd küldöm neked ajánlva, akkor az olyan 5K-ban lenne cakk-pakk +5 év gar és nem 1 hónap.
No mindegy... én tuti rendelek magamnak, mert rohadtul szűkös a 2 GB már, csak azért időben szólj, hogy ha kell akkor egyszerre rendeljek kettőt.Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
kavicssli
addikt
Még körbe nézegetek 1-2 oldalon! Most azon izélek hogy 4gb vagy 8gb De egy jó tápot kellene már vennem!
vagy jobb házikót! esetleg egy VGA-t[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
válasz kavicssli #29779 üzenetére
Jól van nézelődjél ...mondjuk ennél olcsóbbat szerintem nem találsz
Én szeretem az Ipon-t, mert mindent meghoznak másnapra, fel is hívnak + megengedik, hogy bevigyem a cangám a boltba....ja, és geci olcsók(#29780) kavicssli ...azt néztem, hogy rohadt gyors, csak nagyon karcsú az a 2GB....cseszheted, ha gyors, de kevés a tárolókapacitás
[ Szerkesztve ]
-
kavicssli
addikt
válasz buherka #29781 üzenetére
1 hete vettem egy iylen egérpadot
Kuka az egész mert nagyon sz@r! Nem szereti az egerem!"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Dr.Én
veterán
-
buherka
addikt
Én szoktam azt csinálni, ahol használom az asztalon az egérpadot, ott lefújom szilikonspray-el...nagyon király módon tud ilyenkor csúszkálni az egér.
Mintha üvegen használnám, annyira könnyen mozgatható.
Próbáld kiOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
kavicssli
addikt
-
buherka
addikt
Autós részlegnél keresgélj...én is ott szoktam venni. Prevent...599,-
(#29789) kavicssli ...én is vettem tegnap az Electro World-ben a notihoz hangfalat, kemény 995,- Ft-ért ...végeredményben szépen szól, csak az a baj, hogy a vinyó kerregését a hangfal visszadja...kuka
[ Szerkesztve ]
-
lakisoft
veterán
a depo.hu-n [link] 6k körül van ... pont ilyen van nekem is.
- Árad -
-
buherka
addikt
Csicsa-micsa mindenkit üdvözöl
-
pohár
félisten
válasz kavicssli #29796 üzenetére
'kívánok Uraim
Én mikor megláttam, hogy milyen egérpadot akarsz venni, arra gondoltam, hogy nem feg jó lenni, pont a logout-on írta valaki hogy a gyártó egerei egy rakás kaka
Szerintem Razer-t vegyél, jah és ha kell a gépedbe valami, szól, hazajött a srác MallorcárólGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
kavicssli
addikt
Most egy A4 Tech X7-es gémer egér van alatta! De valami komolyabb kombóra is vevő lennék max 20.000ig egér+egérpad COD4 FPS gáme Powaaa
Buher! ...én is üdvözlöm a csicsmicsát!
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest