Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
csabili74
aktív tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Csak el akartam mesélni, nem találtam megfelelő helyet. Vagyis valóban nem jó helyen van, hogy lehet zárni?
-
csabili74
aktív tag
Érdekes dolog történt ma velem, gondoltam, megosztom, kíváncsi vagyok a véleményekre:
Szóval, csörög a telefon, sziaszia, stb, emlékszel, kb. egy éve vettem tőled egy olyan flippes Nokiát, mondom én, annyira már nem, aztán beugrott, egy matuzsálemi korú Nokia 7110 et, mondom, igen, miben segíthetek. Erre ő, hogy hát most egy év után kivette a fiókból, és hát valami flippes része nem megy a telefonnak, nem működőképes. Ezt részletesen leírta, hogy mi a baja, stbstsbt, kérdeztem én, hogy de továbbra sem tudom, hogy miben segíthetek, mire ő, találkozzunk, megmutatja (egy több mint 10 éves telefonról beszélünk!!!!) hogy ő még azóta nem vette ki a fiókból, és ezt ő be is tudja bizonyítani, és úgy gondolja, hogy akkor lennék korrekt, ha visszavenném tőle. Mondom én neki, hogy emlékeim szerint én mielőtt eladtam nki, még használtam és rendben volt ( kolegáim halálra cikiztek vele, hogy mi ez a batárdarab), erre ő, az hazugság, mert én azt úgy adtam el, hogy rossz. Mondom én, okéss, ha három nap telt volna el, a vásárlás óta, semmi gond, megy a vissza csere, de könyörgöm, eltelt egy év, miért is kellene elhinnem nekem, hogy azóta nem pingpongozott vele, vagy éppen nem volt a fürdőgatyájában, amikor a Balaton átúszáson részt vet, stbstbstb. De ő csak, hogy de igen, és ő egy éve fióknehezékként használta, és hogy én igazából szarok az egészre, és csak én hazudok, mert azt mondtam, jó ez a telefon. Ő természetesen nem. Aztán mondta, hogy fejezzük be a beszélgetést, mert csak szarok bele úgyis, a második ilyenjére mondtam, okéss, szia, mire még azért kicsit megfenyegetett, hogy okéss, akkor majd másképp rendezzük. Gondolom, gondolt arra, hogy majd leüt az utcasarkon, vagy fene tudja

Nyersen ennyi a történet, volt már valakinek hasonló?
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Már írtam a modkerbe, hogy zárják a topikot.