Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Mikor kezdődik már??

-
AMD Power
titán
A mai "utolsó" részt nem fogom látni.

-
Wolverine
félisten
Miért is voltam biztos abban, hogy Brian a féltestvére Nicknek
(bár Karen viccesebb lett volna
) -
AMD Power
titán
Ez a Karen Darling meg az anyja.Két kis ribi.
-
AMD Power
titán
Ahogy elnézem sokan nem nézik. Pedig ma is lesz.

-
AMD Power
titán
Mindjárt kezdődik.

-
AMD Power
titán
Még mindig nem tudja senki ,hogy mi a címe annak jó zenének ami megy benne. Mikor reklámozzák akkor is az megy a reklám alatt.
-
joshua7
veterán
Láttam már az első évad eddig leadott részeit... Darálva jó cucc ez, de azért messze nem egy kitűnő alkotás.
-
Integra
titán
megnéztem a tegnapi részt
te jó ég, ez mekkora nulla a semmiről..
hisztis ultragazdag hülyegyerekek, szigorú apa, intrika, kisírt szemű nyápic azt kérdi az öregtől, hogy tud e számára valami állást..
vicc...
biztos valami újkori denver clan vagy dallas akar lenni ez a sorozat, de annyira gyenge semmi, hogy az már félelmetes
-
Calibos
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Szarul sikeredett ez a buli, 2 milla a semmiért!! A srácot kicsit meg sajnáltam, csúnyán átkurta a csaj. Nem volt rossz a tegnapi rész , de igazából csak egy poénon tudtam csak nevetni, amikor arról a hangyás képről beszélgettek. Peter Krause színészi alakítása olyan mint ha még bemelegítő fázisban lenne, tud ő szerintem ennél többet is…
-
AMD Power
titán
Ahhoz képest ,hogy több mint 1 milka volt a gyerek bulija nem volt valami nagy szám. Pedig egy ilyen hidas buli nem lehet rossz.

-
AMD Power
titán
De jó végre ma este is lesz.

Az epizód ismertetése: Nick találkozik a titokzatos milliárdossal, Simon Elderrel, és rájön, hogy sok a közös bennük. Juliet és Jeremy, az ikrek, születésnapjukra készülnek, de folyton vitáznak Natalie miatt, aki egykor Juliet legjobb barátnője volt, de immár a legádázabb ellenségének tekinti. Ezért haragszik Jeremyre, aki összejött vele, ráadásul Natalie állítólag terhes tőle. Úgy döntenek, külön bulit rendeznek, fejenként egymillió dollárból. Jeremy lezáratja a Brooklyn hidat, Juliet pedig a francia forradalom korabeli jelmezes partit rendez. A kis Brian bevallja apja feleségének, hogy nem árva és valójában Brian az apja.
-
Calibos
addikt
Na ja, bele néztem 2-3 részbe, nézhető kategória. Azért nem volnék rá képes hogy egymás után több részt megnézzek

-
RexpecT
addikt
Én megnéztem már jó ideje az összes részt(10).Tetszik...
. -
AMD Power
titán
Ma végre megint lesz.

-
AMD Power
titán
Végre holnap már jön a 4-ik rész.

-
AMD Power
titán
Jó volt Karen videója?
-
AMD Power
titán
Köszönöm szépen.

Nem tudja valaki mi a címe filmben lévő zenének. Ez is benne van de nem erre gondolok.
-
AMD Power
titán
-
Jadro
veterán
Végignéztem az eddig részeket. Nekem tetszett, várom a folytatását.
-
Atlantis
veterán
No, így 3 rész után... talán életképes lehet.
AMD_Power kérésére újranyitom.
-
Atlantis
veterán
Nem elég ennek a Sorozatok topic? Egyelőre ez nem egy felkapott sorozat, szerintem nem kéne neki külön topic.
-
AMD Power
titán
Ma kezdőik ez az új sorozat. Remélem jó lesz. Jó mert olyan időpontban is lesz amit szinte biztos ,hogy látok ha dolgozok ha nem.

[ Módosította: Atlantis ]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(bár Karen viccesebb lett volna