Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
matykooo
aktív tag
paypal-ról
de én nem kaptam ilyen értesítést, ha elérem a 10et akkor blokkolnak... meg nem is értem, ha az eladó átver, vagy a posta elkavarja a cuccodat... teszem azt egyszerre van 40 db várt csomagod... és beesik egymás után 5-6 mint nekem, akkor szopjam be az X dolláros kárt? Mert az eladó nem akar refundolni, húzza az időt míg kimész a 45napból... case-t nem tudsz nyitni... szóval igyál rá hideget... vicces
''a walesi srác aki legenda lett''
-
Angmar
tag
Először én is az eladóknál kezdeményeztem a refundot, 7 alkalommal így vissza is fizette, 5 alkalommal visszaküldtem a terméket (fake pendrive), de mivel közeledett a 45. nap, és még nem fizette vissza az árát, kénytelen voltam nyitni egy case-t a Paypalon keresztül (hogy időt nyerjek míg megérkezik hozzá a termék), és így kaptam vissza a pénzt.
De nem csak a Paypal refundot vizsgálják a levél szerint, hanem amit az eladó önként visszafizetett, anélkül, hogy visszaküldtem volna a terméket."An unusually high number of refunds received that are outside the return policy of the seller"
Gondolom itt erre céloztak:
(Returns:14 days money back, buyer pays return shipping )Kb. 150 USD értékben (össz. 12db termékre) volt refund rövid időn belül( 1-1,5 hét), szerintem ez tűnt fel nekik.
Tanulságként egy adott termékből csak egyet rendelek először, és ha jó, utána jöhet a nagyobb mennyiségű rendelés, és már abban sem hiszek, ha nem volt negatív értékelés az adott termékkel kapcsolatban.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest