Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz Shingen #55445 üzenetére
Dehogynem.
A feedback címsorába írja a terméket!
Én úgy csinálom (ha van ennyi időm, amúgy nem szoktam..), hogy kimásolom a termék nevét, majd a feedbacknél (negatív) az oldalon keresőbe berakom..ha van találat..az arra a termékre vonatkozik.
Ha több lapnyi feedback van, lapozni kell, és újra keresni!
Amúgy nagy vonalakban, ha pl nem érkezik meg stb a negatív, akkor teljesen mindegy, milyen filléres termékre vonatkozik szvsz. Bár azt is vedd figyelembe az ilyen feedbacknél, hogy a nem érkezik meg nem biztos, h eladó hiba. Lehet posta és vevő oldali is a sumákolás.[ Szerkesztve ]
havri
-
Topikgazda
válasz Shingen #57043 üzenetére
Az amerikai angol és az angol angol más, az ausztrál is. Nyelvjárások.
Miért fontos ez?
A szót máshogy írják, de lényege a postázás, szállítás.
Hi, így üdvözöl a USA, CA free shipping
Hello, így üdvözöl az UK free postage, Free P&P
G'day!, így üdvözöl az AU free postage[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
válasz Shingen #57133 üzenetére
Én nem tudom, de ennyiért miért nem jó egy Decathlonos?
-
marci30
tag
-
Topikgazda
válasz Shingen #61468 üzenetére
Vissza küldték neki és nem tudja kiküldeni, mert nincs olyan szállítója akivel el tudná juttatni. -Múlt héten kaptam onnan (HK) aksit, szóval szállítható-. Meg egyébként is szállítható, csak be kell tartani a szabályokat. Mindegy.
Igen, case és kérd vissza a pénzt. de nem az ő hibája és ezért ne értékeld már -- al -
Crockett75
csendes tag
válasz Shingen #61994 üzenetére
Ha nem ajánlják föl,akkor kérj full refundot,ha nem akarják a fényképek ellenére sem visszautalni a vételárat,akkor nyiss ügyet(case-t) az ebayen vagy a paypalon.Bár ilyen esetekben,főleg ha nem nagy értékű dolgokról van szó,akkor általában gond nélkül visszautalják a vételárat.
-
flymi
addikt
válasz Shingen #62024 üzenetére
Nem akarok belepofátlankodni, de szerintem nincs ezzel semmi gond. Az elsőnél teljesen körbe vágva, a másodiknál nem. A vakunak, kamerának a kiosztása ugyanaz...
Én értem, hogy nem pont ugyanúgy néz ki, de ahogy mondtad is, stimmel a telódra. Ha ennyire zavar, cseréltesd ki ugyanolyanra. De lehet, hogy azért küldött ilyet, mert a "régi" típusú elfogyott, csak nem készített új képet a hirdetéshez.[ Szerkesztve ]
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
flymi
addikt
válasz Shingen #62026 üzenetére
Így már értem.
Ezt írd neki, hogy ennek nincs pereme, az előzőnek volt. Ez így neked nem kell, a kép sem stimmel a hirdetésben. Lehet, hogy vissza kell küldened a tokot ő meg küldi vissza a zsetont. Vagy majd megegyeztek valahogy.Én is most rendeletem a páromnak két flip tokot a másfél éves Ace 4 G357FZ-hez. Remélem azt kapom ami a képen van.
[ Szerkesztve ]
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
tahepa
senior tag
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Shingen #64884 üzenetére
Attól, hogy megjött, még nem ment át a VÁM-on, majd, ha az lesz, hogy belföldi feldolgozásra továbbítva, és utána 1-3 munka(!)nap nem kapod meg, na akkor lehet nekiállni kerestetni.
Valódi a TN?
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Topikgazda
válasz Shingen #65106 üzenetére
Oké, akkor világosítsd fel, hogy a valahol olvasott megérkezés -arrived- az nem egyenlő a kézbesítéssel -delivered-, ő akkor teljesítettet az eladás rá eső részét, ha meg is kapod.
Ez nem történt meg, nagy a valószínűsége az elvesztésnek, azt pedig ő rendezze le a szállítóval, mert még az ő tulajdona a küldemény, a pénzed meg adja vissza. -
pulutodurumo
őstag
válasz Shingen #65303 üzenetére
A global.cainiao.com nekem eddig jól működött minden ilyen kínai vacakra.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
Topikgazda
válasz Shingen #65717 üzenetére
ÁFA-t fizetve, a postás ki is viszi, ha dísztárgynak minősül.
Egyébként meg ha "igazi" lenne, a behozatal során a vámhivatal az egyéb fegyver vámtarifa számát adja meg rá. Ilyen vámtarifa számú eszköz kereskedelmi célú behozatalához a Gazdasági Minisztérium adja ki a behozatali engedélyt, ahol viszont az engedélyezési eljárásba ezen vámtarifa szám esetében mint szakhatóságot - bevonja a rendőrhatóságot.
És akkor vizsgálják azt amit itt írnak.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Shingen #65719 üzenetére
Várjál szerkesztettem. De mindig a vevő fizeti az áfát. Kínából ez is az általános kintről történő vásárlási szabályok szerint jön, de az biztos, hogy 150 € felett lesz az ára és akkor már vám is lesz, nem csak áfa.
Hát Kínában biztos fizeti az ottani szabályok szerinti dolgokat, áfát-t azt biztos nem, mert ő exportálja a kardot.[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
válasz Shingen #67574 üzenetére
Mind a három típusból van neki, olyat fog küldeni amelyiket kiválasztod. Ezzel kapcsolatban felesleges neki írni, de mivel kínából jön 50%, hogy áfázzák. Miért nem rendeled az S905-ös topikban is linkelt gearbestről EU raktárból.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
-
Topikgazda
válasz Shingen #67649 üzenetére
Ha 48 órán belül nem fizetsz az eladó indíthatja a Nem fizetett a vevő case-t, akkor kapsz 4 nap haladékot a fizetésre. Ha akkor sem fizetsz, feljegyzésre kerül.
Ezt az eladónak muszáj meglépni, mert ha tényleg nem fizeti ki a vevő és ez nincs elindítva, az előjegyzett jutalékot nem fogják törölni neki.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Shingen #67772 üzenetére
Te valamit félreértesz, nem jönnek ide a banki felületek és ez a magyar PP regisztrációkra vonatkozik.
Nem áll szándékomban a szlovák, osztrák, német, román stb regisztrációknak megfelelő segítő anyagokat készíteni a magyar Prohardver topikokban.
És ezek a képek, felületek vannak ott ha ezt az utalási módot használod, amit a leírásba beírtam.
Talán vetted azt hogy mivel Erste bankszámlám van azon mentem végig. De az összes ebben felsorolt magyar bank esetén magyarul van.
Nem egészen értem minek írtad ezt a hsz-t.
Legalább megnézted volna, hogy a te bankodnál mi van, de hangsúlyozom elsődlegesen magyar PayPal regisztrációkra vonatkoznak a segítségnyújtási anyagok.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- LG 32UN880-B 4K Ergo Monitor! 32"/UHD/IPS/HDR10/DCI-P3 95%/Freesync-G-sync/Type-C/Mac kompatibilis!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1360P 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest