Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
PPeter
addikt
Az íród firmware-re ehhez a lemezhez csak ilyen sebességű írási stratégiát tartalmaz. Firmware frissítés javallott, de igazából semmi bajod nem lesz (sőt), ha 2.4x-esen írod meg.
PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!
-
PPeter
addikt
Rosszul tudod. Az adott író/firmware/lemez/írási sebesség és az írásmód megvalósításnak (CLV, CAV, P-CAV, Z-CLV) kombinációja a minőség kulcsa, ami nem feltétlenül a leglassabb, de nem is leggyorsabb sebességet teszi optimálissá, a DL-lemezek meg különösen érzékeny jószágok. Írd 2.4x-esen, ha majd veszel Verbatim vagy Ricoh DL-t, azt írhatod gyorsabban is.
[ Szerkesztve ]
PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!
-
IRON STORM
őstag
Nem tudom milyen minőségű lemez, azt tudom, hogy Verbatimot érdemes venni, meg talán Ricoh DL-t( ezt előttem írta PPeter).
Példának okáért én írtam Verbatim 2.4x lemezt a névlegesnél gyorsabban (4,6,8x ) és teljesen korrekt. Ehhez azonban buherálni kell a firmware-t, ezt nem javaslom neked az általad használt lemeznél.[ Szerkesztve ]
Csak a TDi!
-
TeeJay
félisten
ha ki kell írni valamit akkor minek DL lemezt vettél?
egyaz hogy 8-10x drágább mint a sima lemez és sokkal lomhább megírni is szóval szerintem jobban jártál volna sima DVD-vel (16x Verbatim DVD+-R)
persze ha 6-7gigás videókat kell kiírni az más helyzetMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Call of Duty: Black Ops 6
- Házimozi belépő szinten
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
- SSD 256GB Sata 2,5", kiválló minőségű
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 39.000.-
- 256GB Western Digital Nvme SSDk eladóak! 1 év Jótálással! Számla!
- BONTATLAN! WD Western Digital My Passport 2TB USB 3.2 Black (WDBYVG0020BBK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest