- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
trec12
addikt
Új laptopom van (Dell Vostro), sajnos ha elindítom a DVB viewert rákattintok egy csatira v. csatorna keresést indítok kék halál jön (Stop code) a gép újraindul. A hardver egy Technisat Cablestar Combo HD Ci. Drivere fent van. Korábbi laptoppal (Dell Inspiron) most is okés. Érdekes, hogy ott is egy ideig nem működött vele ugyan ez volt a jelenség aztán évek óta jó. Van tippetek? Jól sejtem, hogy nem kompatibilisek az eszközök itt hardverprobléma van?
-
trec12
addikt
-
trec12
addikt
Meg lett köszi de az a gondom, amint bedugom az usb-be az eszközt azonnal elszáll a Windows.
Semmi nem segít. Viszont már 2015-ben is kínlódtam vele - kicsit más volt a gond -, akkor sikerült valahogy megoldani [link].
Most viszont, hogy frissült a win10 semmi nem segít.Eddig pedig hiba nélkül ment. Az USB portok környékén lehet talán a gond?
-
trec12
addikt
Még annyi, hogy csökkentett módban a driver pillanatok alatt ott van hibajel nélkül de a DVBViewer nem látja.
-
trec12
addikt
Erre van tippetek? Napok óta nem tudom megoldani.
Ha megy a gép és bedugom az eszközt az usb portba azonnal leáll a windows.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest