- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
ps_feri #8325 üzenetére
PC-n van a skystar 2 HD2-es műholdvevő kártya, és lehet hozzá venni kártyaolvasót, tehát meg lehet oldani, kérdés számít-e a pénz, mert ez nem olyan olcsó mulatság...
De az se lesz tökéletes, minőségromlással járhat, de olcsó megoldás a műholdvevő, kábeltévén video vagy más eszköz analóg kimenetére egy videobemenetes VGA-t kötni PC-vel, és arra felvenni...
-
GBogyó
tag
válasz
ps_feri #8325 üzenetére
Oké, akkor a felvett ts lejátszása elvileg megoldva.
A PC-sre nincs saját tapasztalatom, de szerintem legjobb megoldás egy bármilyen DVB-T tuner kártya, usb-s, akármi vevő és egy conax kártyaolvasó jó lehet. A homesys-től elég lehetne megvenni a kártyaolvasót. Szerintem ennyi lehet, de várj meg más véleményt, esetleg tapasztalatot is.
Nekem a digitális műsorszórás esetén a legfontosabb feladat, hogy ne legyen további minőségromlás, tehát számomra semmiféle digitalizálás, HDMI kimenet nem jöhet szóba. De ez már tök szubjektív.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- Horgász topik
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest