Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- GoodSpeed: FIFINE A6T - Gamer és Streamer állványos mikrofon
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
gr89
csendes tag
válasz
zhagyma
üzenetére
Nálam annyira meleg volt ,hogy kézzel nem is igazán lehetett hozzáérni. Egyszer ráraktam egy csepp vizet és pár másodperc alatt el is párolgott. Szerintem ilyen 80-100°C körül simán lehetett az IC. Már van is megfelelő hűtőborda, amit az új vevő egyből megkap és felette a műanyagot apró fúróval megfurkálom, hogy szellőzzön.

Amikor kivettem az IC-t, akkor látszott alatta, hogy az IC alja lenne a hűtés, mert ott fém volt, amit oda kellett volna forrasztani egy méretes réz vezetősávhoz. Na valamennyire oda is volt forrasztva, de én azt nem nevezném hőátadásnak. Két helyen látszott, hogy nyomtak oda egy kis forrasztópasztát, tehát két kis pöttyintés volt a kapcsolat. Nem csodálom, hogy nem adta át rendesen a hőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő