- Digitális Állampolgárság Program
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szólánc.
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Kis színes abszurdisztánból
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
válasz kriszbon #61662 üzenetére
Nagy bátorságomban ráraktam az [AVAN Long Range 6038] propellereket, de ezek nálam ehhez a vázhoz egyáltalán nem jönnek be.
A 250-es vázat 65-70Km/h körül már nagyon berázza. Most vagy azért mert az Arm csak 3mm a prop meg nagy, vagy nincs kiegyensúlyozva rendesen, vagy még az is lehet azért mert nagyon vékony hajlékony gyenge a prop vége. Lehet erősebb vázon nem viselkednének így, de olyanom nincs. Kemény propeller nem rázza így be a gépet [QAV250 Avan 6038 prop] .
Jut eszembe, hogy még [Ezek] az AVAN propok is berázzák kicsit, ezzeknek is nagyon hajlékony vékony a vége.
Ja igen, és elfelejtettem bekapcsolni a Flysky FS-i6 távon a Boostert, így valószínű az egy db gyári antennával repültem ami a fogantyúban van oldalt.
Pedig mióta tervezem hogy teszek előre egy visszajelzőt, vagy kapcsolót(vagy mindkettőt).Gondolom ha nincs áram alatt a Booster, a rajta levő antenna nem sokat ér(de ezt nem tudhatom).
Akkor vettem észre mikor leszálltam és kikapcsoltam a távot, meg gondoltam lehúzom az aksit mert merülni szokott jobban még úgy is ha a Booster nincs aktiválva.Ilyen szempontból azért elég jó a Flysky X6B vevő, még ha nagy és nehéz is elhelyezni.
[ Szerkesztve ]
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Kukirin G2 Master (max sebesség: 60km/h)
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
- ÚJ Besen BS20 Smart 11-22kW elektromos autó töltők GARANCIÁVAL, számlával, készleten
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával