Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotic16
csendes tag
Üdv emberek,
Nekem ez a Serviio dlna szerver nem akar működni, arra panaszkodik, hogy nincs fent java pedig telepítve van és a java újratelepítés után is sír, pedig a java.com szerint a legújabb "Version 6 Update 20" van fent.
Eddig nem találtam értelmes dlna szervert, ami úgy ahogy működött, az a Win7 alatt a Media player és a Samsung pc share manager, ez utóbbi átküld minden támogatott formátumot ahogy nézem, még 1080p hd filmet is, szóval lehet az marad használatban.
A media player néhány filet nem engedett lejátszani amiket a gép is meg a tv is vitt usb-ről.Ps3 media servert nem tudtam működésre bírni, a tv látja, de minden egyel filera azt írja ki, hogy nem támogatott formátum, még a képekre is. Mindent lát, de lejátszani semmit nem lehet.
Amúgy Samsung ue40c6000-es led tv.
Valakinek valami jól bevált programja van erre a célra, esetleg a fent említett Serviio-ra ötlet, hogy hogy lehet működésre bírni?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Futás, futópályák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gyúrósok ide!
- Windows 10
- További aktív témák...
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest