Hirdetés
-
LOGOUT.hu
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz estikornel #81252 üzenetére
Üdv!
Várj még vele, én úgy tudom a sebesség profilodat csak akkor fogják majd átállítani, ha a szerelők leadták a munkalapot. Talán holnapra megoldódik magától. Kaptál új nevet és jelszót, vagy a régit írtad be az ONT-ba? Esetleg a szerződésben nincs új user/pass páros?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz estikornel #81252 üzenetére
Nálam egy pénteki napon délután volt az átépítés, és hétfőn állították át délelött. És kellett egy reconect a routeremnél, hog yéletbe léjen. A digi eszközét a bekötésnél bridge-re állították.
-
őstag
válasz estikornel #81255 üzenetére
Csak azért írtam, mert a nap végén a bérkezett munkalapokat rögzítik, és akkor történik az emelés. Nálam a hétvége tényleg bezavart, a szerelő leadta és berögzítette a munkalapot, de a rendszer adminisztráció csak hétfőn lett meg. A digi oldalán nézd meg, hogy milyen szolgáltatás szerepel a profilodban, ha 1000-es, akkor gond van. De mint írtad 95 felett mérsz, ezért az utp kábel és a csatlakozás rendben van, nem fizikai limit áll fenn.
-
Túzok22
senior tag
válasz estikornel #81257 üzenetére
Szia. Azt nézd meg hogy az utp kábel ami a DIGI-s eszközből megy a gépedbe min cat.5E-s legyen, mert a sima cat.5-ös csak 100 Mbps-t visz át. Valószínű hogy az utp-t kell cserélned. A gépedben amúgy gigabites hálókártya van? Próbáld meg frissíteni a gépeden a hálókártya drivert is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- RAM topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sorozatok
- Politika
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest