Hirdetés
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz leslieke #15951 üzenetére
Jah en is ezen gondolkoztam pont e miatt.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
félisten
válasz leslieke #16629 üzenetére
Már hogy lenne minden rendben?
Egyébként 5MB/sec-kel szokott tölteni a Steam, a böngészés/youtube meg halál.(#16630) radi8tor1
Igen, ez a szokásos eljárás, volt már párszor problémám velük.
De először megy egy router restart!Egyébként eddig mindig az volt, hogy jött egy srác, megnézte egy Acer netbook-kal a sebességet, hümmögött párat, majd belenyúlt valamit a lépcsőházi dobozba, aztán megint lett normális net. Csak azt nem értem, hogy mi csesződik el ilyenkor?
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
-
DonDragonka
őstag
válasz leslieke #16961 üzenetére
Dél-pesti régióban.
A többi csomi elvileg változatlan marad. Ez egy új csomag aminek a listaára 6700 pengő lesz, 2 év bilinccsel 4690(kizárólag tv és telefon előfizetéssel együtt), samelike TopNET, páááárdóón 10 pengővel óccccób leszen emígyen...
De a kólszentőrben nagyon készségesen elmondtak mindent.Ha eddig tették is, bíz mán nem titkolódznak...
A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
Johnny001
senior tag
válasz leslieke #16958 üzenetére
Hi!
Köszi a választ, én is nekiállnék, csak már olyan sok kábel megy ide-oda, hogy rengeteg idő elmenne vele, már ki vannak alakítva a fali csatlakozók, de a folytatás még csupaszon van (UTP), a TV-vel meg nem is nagyon tudok mit kezdeni, maximum kicserélem az elosztót, meg a csatlakozókat.
ACE-: Internet és kábeltv megosztás egy telken belül, de külön házban, elég egy előfizetés, mert max. két tévét néznek, kétfelé menne a net is plusz wifi
By.: Johnny
[ Szerkesztve ]
Bp. XVIII.- Pestszentimre 06309060893
-
zsolt501
nagyúr
válasz leslieke #17158 üzenetére
Szegeden sem variáltak még a sebességgel annyi van amire elő vagyok fizetve 80/25 igaz a letöltés kicsit több 86 most, de ez mérési pontatlanságnak is betudható, a feltöltési sebesség változatlan.
Van valakinek akinek Szegeden emelkedett?''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Drenadar
veterán
válasz leslieke #17850 üzenetére
Pl költöznöd kell... oké nem kell de ki tudja? Ha mondjuk nálad is olyan szar lesz valami miatt a DIGI mint pest bizonyos részein (ahol már van aki inkább az ADSL felé menekül). Ha találsz jobb lehetőséget. Ha munkanélkülivé válsz és már ez is teher lesz.
Ügyfélszolgálatosként nap mint nap hallgatom az emberek siralmait, hogy miért is kellene elengednem nekik a kötbér összegét. (Mondjuk DIGInél nem tudom hogy van a kötbér számítás, de nem is érdekel )
Amúgy nézegetve a honlapot, kb a tv árát spórolnám meg, amire amúgy sincs semmi szükségem, már elvek miatt sem.
lezárhatjuk ugye? Én nem akarlak lebeszélni téged a hűségszerződésről, te se akarj engem arra hogy vállaljak azért hogy legyen egy +TV szolgáltatásom amit úgy sem használnék... köszi!
(#17851) betyarr:
Honlapon azt írják, hogy meglévő előfizetők sincsenek kizárva... Illetve még nem látjuk a hivatalos hirdetményt, addig kár magad hergelni![ Szerkesztve ]
-
front3r
őstag
válasz leslieke #19684 üzenetére
Te tisztában vagy vele, hogy egy Wolfenstein: The New Order, vagy egy The Last of Us: Remastered mennyi helyet foglal egy nextgen konzolon? Hallottál már a HD-ról? Hallottál már a streamingről és az mennyit "eszik"? Tudtad hogy tele van a net online filmkölcsönzőkkel? Fogalmad sincs az internet világáról barátom. Nem csak a torrent létezik ám. Milyen meglepő, mi? Tessék utánanézni az interneten (ha már van neked), hogy mi mekkora méretű, mert alaposan megváltozott 10 éve az internet világa ám.
leslieke a 350GB nem csak a torrenthuszárokat riasztja el, hanem akinek fontos, hogy sokat tudjon forgalmazni, ha ezt tudod, akkor nem írtál volna be ide ilyesmit.
Persze a 350GB-os limitet nem hiszem hogy bevezetik, ez egy jó ok arra, hogy ha baj lesz, akkor le tudják korlátozni a forgalmat, de amint lehet, biztos hogy fejleszteni fog a DIGI, hogy az ilyesmi ne forduljon elő, mert nem tesz jót a hírnévének sem, ha sorra jönnek a bejelentések, hogy lekorlátozzák a felhasználók internetkapcsolatát.
Azóta senkinél nem történt semmiféle emelés? Szerintem nyugodtan írja be ide az is, aki nem akarta mert már sokan beírták előtte. Legalább látjuk, hogy mit csinál éppen a DIGI.
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
Diopapa
addikt
Én nem igazán torrentezek, ami kell megveszem steamen, meg ilyen Gbs csomag sem kell, nekem tökéletesen elég a kicsi net is, és mint írtam a 350 GB-ot sem érzem kevésnek önmagában, mindenesetre vicces, hogy alig 45 perc alatt ki lehet fogyni a havi limitből. "Bérelj Ferrarit egy hónapra és használd 45 percret, majd cseréljük egy kiválló Puntora, végül is cégcsoporton belül marad és elvisz ahova kell... " Tuti jó reklámszöveg lenne.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
zsolt501
nagyúr
Ezeket a torrenthuszáros megnyilvánulásokat el kellene felejteni, mert mindennapi melóval is össze lehet lazán hozni a 350GB-ot, pl aki szoftver fejlesztéssel foglalkozik, vagy rendszergazda, és távfelügyeletet lát el, vagy marketinges, illetve reklámokkal foglalkozik, de több hasonló területet tudnék még említeni, ahol bizony össze tud ez az adat mennyiség jönni, és még egy torrentet sem szedett le az illető.
De ott van még az online játékok és a filmek, ahol egy nagyobb család bizony ezt össze tudja gond nélkül hozni, nem is értem, hogy miért gondoljátok sokan, hogy az a 350GB csak torrentel hozható össze, mert bizony nem.
Nálam 5 eszköz kapcsolódik az internetre, és a munkám miatt is sokszor havi szinten torrent nélkül de még online film nézések nélkül is össze tudom hozni a 350GB-ot, csak a havi gép karbantartásokat nézem amiket hoznak, az újratelepítéseknél bizony pörög a frissítések esetén a gigabájt, és ha heti 2-3 gépet telepítek újre akkor bizony pörög a számláló, és még csak újratelepítésről beszéltünk.Lehet avval jönni, hogy aki ekkora forgalmat csinál, és a munkájára használja a netet, használjon céges előfizetést, akkor nézzük már meg mennyibe is kerül egy céges előfizetés, és azt a díjat mennyi idő kitermelni?
És ha ezt az összeget áthárítom akkor mennyien maradnak, akik velem csináltatnák a gépüket? Sajnos olyan világban élünk, hogy mindenki meggondolja mire és mennyit költ, és bizony joggal...''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
front3r
őstag
válasz leslieke #19689 üzenetére
"Nem sokat, mert eredetiben kell megvenni, nem pedig "ellopni" és letölteni."
Tudtad te nagyon informált, hogy a nextgen konzolokon nincs warez?"Engem az zavar, hogy még senkit nem korlátoztak"
Engem meg az, hogy flame-et indítasz."Hidd el nálad jobban ismerem az inertet világát. Azokról is tudok, amiket példaként felsorolták kiskomám."
Ez nem igaz, mert azt sem tudod hogy a nextgenen nincs warez, legalább utánanéznél a dolgoknak.PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
unravel
őstag
(#19684) leslieke: "A 350 GB limit csak a torrenthuszárok elriasztására van. Itt is ők paráznak, rinyálnak folyamatosan. ."
Rohadtul megmosolyogtató, hogy egyesek világvégét kiáltanak és armegeddonként fogják fel a kialakult szituációt.
(#19688) zsolt501: "Ezeket a torrenthuszáros megnyilvánulásokat el kellene felejteni, mert mindennapi melóval is össze lehet lazán hozni a 350GB-ot, pl aki szoftver fejlesztéssel foglalkozik, vagy rendszergazda, és távfelügyeletet lát el, vagy marketinges"
NÓ PÁNIK! Nem fog lehalni a rendszer mikor valaki szoftverfejlesztéssel foglalkozik, vagy rendszergazda és távfelügyeletet lát el, vagy marketinges. Szép lenne ha ezek együtt kiakasztanák a rendszert.
¯\_(ツ)_/¯
-
warcat
veterán
válasz leslieke #19689 üzenetére
Nagy itt a homály,a digitális disztibútortol vásárolt licensz(Steam kulcs) után le is kell tölteni valahogy a játékot(30GB) ami természetesen teljesen legális már.De elárulom,hogy a boltban vásárolt példányoknál,a DVD telepítésnél is kapásból 5 GB patch van.Ne okoskodjunk azzal kapcsolatban amit nem használunk
EA: It's in the crate!
-
NyuszyCaster
senior tag
édes kicsi pajtásom!!!
igazán örülök neki hogy te olyan jól álsz anyagilag hogy besétálsz a boltba és megveszed a filmeket , játékokat eredetiben vagy ne adj isten kattintasz ketőt hárma nasa szintü gépeden és megrendeled online vagy esetle szüper telódon küldesz sms t egy varezre "ha van még ilyen" és az sms áráért naphosszat töltögetsz mert ugye te nem vagy torrent huszár igy meg engetheted magadnak hogy akár 2 hétig is érvényes belépésed legyen a varezre...nos
mint irtam igazán örülök a csúcsszuper anyagihelyzetednekde sajnos nem mindenki van illyen helyzetben
nekem pl muszály torrent huazárnak lennem mert nem fogom a 3 gyermekem közül egyiknek sem mondani hogy ha meg akarja nézni pl a rio 2 t hogy várd meg a tv ben vagy várd meg még 500 forintért meg tudom neked venni.
hát ennyi lett volna az észrevételem a hsz el kapcsolatban amit irtálHTC desire 500
-
anonymus89
addikt
-
Bazsa74
tag
válasz leslieke #20530 üzenetére
Eddig sem szidtam senkit. Sem a digit, sem a upc úgy gondolom. Bírom, hogy rögtön támadtok. Itt aztán elmondani a véleményem. Hihetetlen. Semmi közöd amúgy, de neked elmondom 7500-at fizetek. Most aztán jöhetnek a a "de hülye vagy, meg retardált". Csak a véleményemet mondtam el. Persze, ha visszagondoltok milyen jó volt a upc a T mellett.
Off
-
-
knuckle
aktív tag
válasz leslieke #27354 üzenetére
nálam is van gond a torrentklienssel
3.4.2-est használom
egyelőre csak ugye 94/26 Mbit van sebesség
és elkezd vadul letölteni, aztán megtellik a puffel, amit már manuális felemeltem 1400 MBájtra, és túlcsordul
ilyenkor meg kell állítanom, és van hogy újra kell hasheltetni.
de van amikor még utána is szarkodik. aztán meg ilyet dob fel néha random, hogy kiszaladt a memóriából, illetve hiba az adott blokk olvasása során
aztán mintha minden okés lenne és semmi nem történt volna írja ki a lemezre a letöltött darabokat, nem ragadnak be.
hallottam itt ott hogy a 8,1 pro-nak vannak gondjai a memóriakezeléssel"...ki korpa közé keveredik, az beleesett a moslékosvödörbe..."
-
sebkri25
tag
válasz leslieke #27476 üzenetére
Ismetelnem magam, nem sebesseg gondom van, hanem a tp-link routereim nem tudjak megosztani az egy kabelen lakasba bejovo telefon net kabelt. De nem is a router hibas, csak a wan oldalt kitoltom rendesen es nem kapcsolodik, allandoan kapcsolodast ir, de ha csak a kabelt hasznalom azon van normalis sebessegu internet router nelkul.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Külpolitika
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Chanel Bleu De Chanel
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest