Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jarisz1946
csendes tag
válasz Kwisatzh #7694 üzenetére
A napokba kötötték?? be és szinte semmilyen infót nem adtak. Kapkodtak elrohantak.... Tv internet megy
TELEFON NEM. MEGY:::Valószínűleg az zavarta meg őket, hogy van a cs. házban egy inviteles telefon vonal kétfelé osztva, de mi azt kértük, hogy az új DIGIS számukkal ők adják a telefont is.
Megpróbálnám megcsinálni, mert nem nagyon akaródzik nekik kijönni.......
Ezért szeretném megérteni az un. ZTE működését. /fószer mondja ez nem modem hihi/
Ami érthetőa ZTE-n
: két bemenet: Táp, Optikai kábel......Lúrzer kérdés: a telefon is az optikain ezen JÖN??
: kimenet 1.. TV kábel, 2. internet, OK !!
3. telefon /UPS/
Innen kimegy és egy kb 4*7 cm kis fehér dobozba (két bementtel és egy kimenettel) utána továbbmegy az korábban A telefonnál, meg semmilyen jel, mert tök süket!!???Kérdés: mi a szerepe a kis fehér doboznak?? amelyen van még egy üres bemeneti hely is
Megpróbáltam kis doboz nélkül , közvetlenül rádugni a telót, de kakukk lett : .
Van ötletetek mit tegyek azonk ívül, hoyg vissazállítom az INVITEL telefont, amit nem nagyon akarna a főnökasszony. Köszön atörődést. -
jarisz1946
csendes tag
válasz Harlond #7697 üzenetére
Igen ez így volt, amíg az Invitel telefonvonalán jött az internet, meg a telfon.
De most egy fekete dobozba neve:ZTE, 15*12*4 cm-es jön az optikai kábel a villanyoszlopról, majd ebből megy a NET, a TV,,illetve a ,telefon felé.
A kimenő házon belüli telfonvonalnak a már kiépített INVItelest használnák... Ez az ami süket mint az ágyú.... Azé verem fejem , mert a nej nem próbalta ki mielött elhúztak, mint a vadliba.. p...ba.... -
jarisz1946
csendes tag
válasz Harlond #7697 üzenetére
Igen ez így volt, amíg az Invitel telefonvonalán jött az internet, meg a telfon.
De most egy fekete dobozba neve:ZTE, 15*12*4 cm-es jön az optikai kábel a villanyoszlopról, majd ebből megy a NET, a TV,,illetve a ,telefon felé.
A kimenő házon belüli telfonvonalnak a már kiépített INVItelest használnák... Ez az ami süket mint az ágyú.... Azé verem fejem , mert a nej nem próbalta ki mielött elhúztak, mint a vadliba.. p...ba.... -
jarisz1946
csendes tag
válasz Kwisatzh #7701 üzenetére
Köszi megvolt......!A köpontból megjön a jel, ezért b.... kijönni vsz. sidom a nejt mert nem próbálta ki, amikor másodszor kijöttek.
Úgy érzékeltem valami alvállakozók kötögetik be?? Igaz ez nem kérdeztem őket.!??!
Mindenestre úgy estek neki és futkostak, mint akiket a tatár hajt !
Mondeom a vezérürünek először nézzük meg az előző bekötéseket.
Nem érdekelte !!??? Mindent lealázott, szarnak tartott és agyondicsérte amaguképt persze........
Invitel+kábel tv szolgáltató volt/van kiváltva a DIGIRE -
jarisz1946
csendes tag
válasz Harlond #7702 üzenetére
Kapaszkodjatok meg :
A szerződést előkészítő üzletkötő azzal froclizott, hogy ha kijönnek lehet, hogy ám fizetni kell..
Erre én, akkor azonnal felmondom szeződést...Sőt megemlítettem neki, hogy én MÁS ügyben az ügyészéget is bevontam már törvényességi felügyeleti eljárás keretében..Erre Eldugult, mint a csatorna.....hihi
Asszem 8 napon belül , indoklás nélkül el lehet hajtani a hibás teljesítőt....u.tom !?.
De a telefon még mindig nem jó. Asszem , ahol elvágták és a sajátjukat illesztették az INVITELEs kanóchoz/vonalhoz /házon kívűl/ ott lesz baj, de nem akarom még szétszedni.
HÁTHA !!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Pimax Crystal VR Headset - DMAS hangszóróval - Újszerű állapot
- MSI GF63 Magyar gamer laptop i5 9300H 16Gb ram 512Gb ssd Gtx1650 120Hz
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- Csere-Beszámítás! Corsair Icue Link QX120 RGB Ventillátor szett Starter Kit.
- Csere-Beszámítás! MSI G32CQ4 E2 Ívelt WQHD 170HZ 2560x1440 1MS Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest