- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ukeve
tag
Sajnos én se voltam teljesen körültekintő az ügyben, itteni aprós vásárlás volt. Eddigi tapasztalataim alapján nem kellett volna gondot jelentenie annak, hogy alacsonyabb órajelen üzemel az új RAM, mint a gyári. Amit nem teljesen értek, hogy ha még nem is kompatibilis a kettő együtt, akkor miért nem tudom elindítani úgy a gépet, hogy a régi modul + az új modul, max. nem működik benne az új. Jelenleg ebben a konfigurációban ugyanúgy be se kapcsol, mint ahogy csak az újak esetén. Ez nem jelentheti azt, hogy amúgy alapvetően sérült a RAM és emiatt nem működik? Sajnos nem igazán van lehetőségem más eszközben kipróbálni.
-
Ukeve
tag
Sziasztok!
Dell Latitude 5550 (Core Ultra 5 135H) laptopba vettem 2x16GB RAM-ot, viszont az új modulok behelyezése után a BIOS-ig se jutok el. Bekapcsol a gép, semmi hibajelzés, csak egy fekete képernyő fogad, majd egy idő után kikapcsol. Próbáltam külön-külön a modulokat, gyári mellé az egyik újat pluszba, de semmi változás. Volt beállítva lapozófájl, azt is kikapcsoltam. Gyárit visszahelyezve tökéletesen működik.
Gyári RAM (8GB): [link]
Új RAM: [link]
Tudom, hogy más órajelen működik az új, mint a régi, de bízom benne, hogy nem ez a probléma vele.
Van esetleg valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond?Előre is köszi a segítséget!
-
Ukeve
tag
Sziasztok!
A Dell hivatalos honlapjáról való vásárlásról van valakinek tapasztalata? Milyen előnyökkel/hátrányokkal jár egy Mo.-i bolthoz képest? A másik kérdésem pedig a Dell garanciájával kapcsolatban lenne. Amikor megvettem a mostani laptopom (Dell 7559), akkor azt mondták nekem, hogy érdemes a garancia lejárta előtt 1-2 hónappal "leöntenem" a gépet és ha bebizonyosodik róla, hogy baleset volt, akkor visszafizetik nekem az eredeti vételár 70%-át, amivel sokkal jobban járok, mintha megpróbálnám eladni 3 évesen. Erről esetleg hallott már valaki vagy ez csak kamu?
Előre is köszi!
-
Ukeve
tag
Sziasztok!
Azt tudja esetleg valaki, hogy a Dell Inspiron 7559 típusú notebookban található 1TB-os HDD (nem az SSHD), milyen fordulatszámon működik 5400 vagy 7200 rpm?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen TV-t vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Házimozi belépő szinten
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Fotó állvány eladó