Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz McLaca #7779 üzenetére

-Így van, és ha nem akarok, vagy nincs kedvem, vagy nem értek egyet, vagy akár sértve érzem magam, nem válaszolok. De semmi képp sem sértegetek senkit. Ha valaki hülye, úgy is meghal, de nem tisztességes előtte még egyet belerúgni. -Lehet, h. béna is, de inkább türelmetlen. Túl sok időd energiát kell befektetni, és ebből nekem kevés van. De mint láthatod, a hiúság, mint mindig, most is győzött, és egy kis keresgéléssel, utánnajárással, megoldottam, mert nem én vagyok a világban az egyetlen küzdő. Persze hozzáértő segítséggel nem tartott volna egy hétig. Mielőtt a kérdést feltettem volna, számoltam ezzel az eshetőséggel is, mégis optimista lévén megtettem ezt az ostoba lépést.

• kekegsm

őstag

válasz McLaca #7779 üzenetére

Na, azert ez nem eppen igaz. Ezt onnan tudom, hogy egyik lakotarsam Gateway markaju laptopja nem elokeszitett akkuval jott. 0 toltes, amikor megvette. Ratette a toltore, 3 ora mulva levette, mert 100%-ot irt neki. Aztan az akku utanna sehogy sem birta tovabb 30-35 percnel. Vissza a boltban, ott kapott egy gyari vadiuj akksit. Ugyanigy jart. Harmadszorra mondtam neki, hogy hagyja rajta a tolton a kovetkezo 24 orara, ugyis hosszumuszakozott. Namarmost az akku jelenleg birja 2:30-at.

memoriaeffektus: ha csontig lemerul az akksi, es nem toltod fel jo ideig (par het), akkor utanna nagy valoszinuseg szerint nem is fog tobbet mukodni. Jo a memoriaja...

Csepptoltes: belecseppen a sor/bor, aztan elmegy a toltes... :-)

Új hozzászólás Aktív témák