Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
Pont azt a céget írod, akinek elég rossz híre van? Legalább is itt.
Illetve ahogy látom egyre kevesebben vesznek számítógépet vagy azt is csak kényszerből.
Pl szerintem most többen vettek/fejlesztettek, mert ugye kellett. Mostanság a nyaralás miatt lehet pangás, de ha jó árud van jó áron, akkor nem lesz gond. -
Diák66
őstag
Nem bántásként, de ezzel elkéstél egy picit nem? Covid kezdetekor őrültmód vásárlásba kezdtek az emberek. A gyereknek kellett a tanuláshoz, apunak anyunak a home office-hoz. Nekem nem lenne türelmem várakozni amíg bekopogtat a vevő és valóban el is visz tőlem valamit. Az árak amúgy magasak, de csak akkor buli, ha olcsón jutsz hozzá a használt termékhez. Munka is van vele, de meghozza a gymölcsét, ha szorgalmas és tisztességes vagy. Én inkább a lepattanókat szeretem...... nem egy kolléga hozta, hogy most vette és már vacak is. (HDD hiba, CR2032 elem lemerült stb....) Olcsó húsnak ugye híg a leve. Sok vackot adtak el pár éve átnézés, javítás nélkül. De megvették, mert kellett.....
[ Szerkesztve ]
-
somasz
Topikgazda
1000 gépnél már kvázi nagyker vagy, megkeresed a hardveraprós viszonteladókat, akik esetleg kisebb haszonnal, de 10-20 nagyságrendben átvennének gépet tőled. Aztán felkeresel egy rakat használt laptop boltot bizományos értékesítésre. Aztán néhány használt nagyker átvesz tőled még kisebb haszonnal mondjuk 50-50 gépet. Ezután már csak ~500+ gépet kell elsóznod. Ezt feldolgozni, excel táblába fellőni és nyilvántartani is több embert kíván. A legfaszább állapotú gépeket van értelme talán kitakarítanod, pasztáznod, telepítened, eladni prémium áron, a többi kb. AS-IS, a készlet végén már jóval alacsonyabb áron szabadulnál tőlük.
Én nem féltem a bizniszem, én kicsi vagyok.Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs