Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz soldi3r #47602 üzenetére

nem, csak akkor lenne két regisztrált progi, ami csont nélkül benyelné, ha átdobom bele a vinyót. gondolom hardverkulcsot rendel valahova, ezért két különböző e4300 notiba, de sp9400-as procival (más ram mennyiség, egyikben blútút, másikban sim kártya), nem volt gondja. a 3. lapossal, amiben sp9300 van, viszont van.
    és 3x lehet újraregelni, utána vehetek 2x10k-ért megint 3-at. namost kettő megvolt.
    eredetileg volt két egyforma, klónozott vinyókkal, ha gond van (és már volt erre példa, hogy oktatásra indultam időre, projektorral, erre a win dobott egy hibát, és nem indult el). ésakkor csak le a polcról. és ráért kideríteni napokig, hogy mi volt a gond a gépen.
    aztán bagóért találtam egy kibelezett harmadikat, szereztem hozzá olcsón pár dolgot, összelegózta olyan, aki ért hozzá, és az is üzemképes lett. de jobb állapotú, jobb a panelje, mint a tartaléknak, plusz a ventije is halkabb. :DDD csak a procija sp9300.
    most, ha szétszedetek atomjaira két gépet, és megcserélik az alaplapokat, az alig valamivel lenne olcsóbb, mintha kerítenék vagy elcserélnék egy alaplapot és csak egyet szedetnék szét. :DDD és akkor lenne 3 tökegyforma notim :DDD :DDD :DDD

Új hozzászólás Aktív témák