Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Krystal_s

addikt

válasz premete #35494 üzenetére

Köszönöm, felírom a típusokat és ha lesz energiám hozzá, akkor benézek a szervizbe és kicseréltetem saját költségen, mert ők állítólag csak ugyanarra a típusra cserélhetik ki garanciában, mint ami gyárilag benne van. Mivel már egyszer volt csere, nem hiszem, hogy egy 3. jobb lenne ebből.
    Az a furcsa, hogy van amikor napokig jó, ma pl egész d.u. normálisan működött. Tegnap pedig egész este fél óránként visszaesett a sebesség. Sajnos ezért nehéz tesztelni is a szervizben, mert van, hogy fél nap, vagy csak 1 nap után jön elő a jelenség, máskor pedig gyakrabban.
    Te mivel szoktál tesztelni?
    Én pár sebességmérős oldalon (flash és html5 alapú), többféle Linux letöltésekkel és Utorrent.

Az is rejtély, hogy ilyenkor miért csak a böngészőkben (Firefox,Dragon,Maxthon,IE) esik le a sebesség, torrenten mindig jó. :F (xp-s gépen tcp beállításra gyanakodnék, de friss w7-nél nem, dns-t is próbáltam)

HaZse: Vettem már usb-s Wifit vészhelyzetre :) ,de végül másik gépen próbáltam ki, mert nem szeretném, hogy a driverek miatt bekavarjon a beépítettnek. Megmondom őszintén eddig azért nem léptem komolyabban az ügyben a csere után, mert (elegem is volt) és mivel driver hibának írták, ezért vártam, hogy akkor majd az úgy is megoldja. Nyugis környéken lakom, a közelben szinte semmi más Wifi (az összes csatornát kipróbáltam), jól le vagyok védve, de látom kik vannak a hálózaton.

Új hozzászólás Aktív témák