Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
Aktív témák
-
Peet210
őstag
válasz beencee #5346 üzenetére
az Ibolya utcai Általános Iskolában, a 2b. osztályban - ahová Bence fiam jár
Az jó kis iskola régen én is oda jártam.Jó tanáraink voltak.Felkészülve engedtek minket tovább.
Sok emlék van onnan is. 1-2 héttel ezelőtt néztük meg a 8.-os táncot, feküdtünk a röhögéstől , nagyon jó volt visszanézni.Today's record, is tomorrow's motivation
-
Borosz
őstag
válasz beencee #5346 üzenetére
Én is köszönöm, bár nem sokáig maradtam. Érdekes látni, hogy mi okoz örömöt az embereknek. Ti biztos tudjátok, hogy miért jó ez (szandi meg pláne tudja miért jó neki az, ami történt) én vagy megöregedtem, mint simonzé vagy megváltoztam. Inkább utóbbi.
gyerekeseknek lehet srácokat is hozni.
Ezen még azért erősen elgondolkodom, hogy lenne-e értelme kitenni őket annak, hogy részeg embereket nézegessenek ráadásul úgy, hogy én viszem oda őket. Szerintem azzal kezdene Beni fiam, hogy mindenkinek szólna: ''szokjál le a cigiről mert ebbe simán bele is lehet ám halni.'' és ''ne igyál annyit mert részeg leszel...'' satöbbi...
Annyira ezek a dolgok nekem sem viccesek akár csak simonzének. De lehet, hogy mégis megöregedtem.
Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy ruhás topik
- BestBuy topik
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A fából készült műhold a jövő, a SpaceX-nek is ajánlanák
- Robotporszívók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest