Hirdetés

2024. július 3., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5346) beencee


beencee
senior tag

Uraim és hölgyeim, ahogy a költő mondja, ez jó mulatság, férfimunka volt...

Én legalább is nagyon jól éreztem magam, nem beszélve a fiamról... (Kell-e mondanom, hogy az Ibolya utcai Általános Iskolában, a 2b. osztályban - ahová Bence fiam jár - hétfőtől egy legenda születik, amelyet egy szandisas nevű fiatalemberhez fognak kötni és a folyosókon hangosan száll majd az új jelszó: Legyen ingyen sör... Egy leendő tanítónak kell-e nagyobb siker az életben :D ). Jani, az asszony pedig nagyon megdicsérte a gulyásodat, Gábort (ngabor2) a pálinkádért, a csapatot pedig a jó hangulatért.
Természetesen, amíg ez a telek nem kél el, addig bármikor lehet bulit, talit szervezni ide, amikor nem lesz ilyen hideg, akkor sokkal kellemesebb, gyerekeseknek lehet srácokat is hozni.
A részemről készített képeket délután felrakom valahová, majd jelzem a helyet, Gábor, ezt a hiány dolgot oldjuk meg szerintem, az nem jó, ha valakinek ennyi mínusza lesz egy bulin.

Még egyszer köszi mindenkinek a jó hangulatért, éljünk és virágozzunk, sokasodjunk, meg ilyenek...

PS: lorcsi a székedet majd holmikor adjam át a jövő héten? doktor úr neked is bevinném a reflektort és a hosszabbítót, hogyan leszel itthon a héten?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.