Hirdetés

2024. június 21., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6551) RandomName


RandomName
aktív tag

Nemrég voltam az Avesztában.
Marhás pitát ettem, mint jellemzően amikor arra járok (ritkán), nem volt rossz, de valahogy olyan hús light érzésem volt fűszerezés tekintetében.
Ettől függetlenül az ízvilág még mindig tetszik náluk.

"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)

(#6552) Peti78 válasza RandomName (#6550) üzenetére


Peti78
őstag

Szia!
Ilyenkor azt tartom a megfelelő eljárásnak, hogy kaja vissza, reklamáció. Ez megvolt? :D

Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G

(#6553) gps76


gps76
őstag

Pepito Pizza a Létai úton... Próbaképp rendeltünk, ne mindig a megszokott helyekről, és pozitív a tapasztalat, igazi olasz pizza íze van, olyan könnyű a tésztája egyedűl meg bírtam volna enni, pedig olyan 20 éves koromban volt utoljára.

(#6554) bul07


bul07
nagyúr

Ilyet(videó) vagy ehhez nagyon hasonlót csinálnak valahol Debrecenbe?
Nem palacsintára gondolok hanem ilyen rendes gyors ételre

[ Szerkesztve ]

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#6555) nuri válasza bul07 (#6554) üzenetére


nuri
aktív tag

Talan ez?
https://www.visitme.hu/debrecen/crepe-house

(#6556) RandomName


RandomName
aktív tag

Voltam a Rózsásban Józsán.
Hát.... Kellett várni, de a velővel töltött sertésbordájuk hozta amit kell.
Majdnem szokatlan volt, hogy nincs felszopótál. Tudjátok, ez a kis kenyér, vaj, meg izé, és amíg ülsz nem unatkozol, hanem nassolod....

"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)

(#6557) KROK640


KROK640
veterán

Sziasztok!

Debrecen belvárosában (Piac utca, és környéke) tudtok olyan helyet, a Subwayen kívül, ahol OTP-s szépkártyát is elfogadnak, és szombat este 10 után is nyitva van?
Elsősorban hamburgrek, gyros, szendvicsek, ilyesmik érdekelnének, (elvitelre).

(Jó a Subway, csak már lassan kezdem unni, plusz az utóbbi időben akkorát emeltek az árakon, hogy mostmár körbenéznék máshol is)

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

(#6558) RandomName


RandomName
aktív tag

Pi-pizza.
Csak elvitel, vagy futár.
Nekem kicsit vastag a tészta, de amúgy 3 pizza után azt mondom vállalható.

"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)

(#6559) tahepa


tahepa
senior tag

Négy darab Metro gasztro kupon elvihető.
2 darab Rózsás csárda ( Józsa)
1 darab Tar pizza
1 darab Station bisztro ( Petőfi tér)
10 ezer forint kosárértékből 5000 ft kedvezmény.
Fontos ! Mielőtt leadod a rendelést kérdezz rá a helyszinen hogy ismerik -e és elfogadják -e kupont.
Én most használtam fel egyet.
Vasárnap éjfélig lehet őket felhasználni.
Ha kell valamelyik akkor írj és jöhetsz érte a Vénkertbe.

(#6560) bambano


bambano
titán

Voltunk a Nextben.
Rossznak nem nevezném, de egyhangúlag az lett az ítélet, hogy nem megyünk többet. Olyan volt, mintha a tartalék szakács főzött volna. Most vagy az van, hogy ahhoz az árhoz ez a kaja és kiszolgálás nekem nem stimmel, vagy ehhez a történethez az az ár nem stimmel.

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

(#6561) hdanesz


hdanesz
senior tag

Huhh, emberek....mostanában járt valaki az Aladdin Gyros-ban?
Én Wolt-on szoktam rendelni tőlük úgy hogy bemegyek a kajáért személyesen, de azt hiszem inkább át fogok térni a helyben rendelésre...és kivárom a sort ott.

Az applikáción ugye leadom a rendelést, a kajálda veszi az adást...és benyom egy időintervallumot, hogy kb. mikor lesz kész a kaja. Általában (75-80%-ban) eddig sikerült is betartani vagy max. 5-10 perccel megcsúsztak vele. És akkor szépen virított a 'hamarosan' jelzés a rendelésnél.

Múlt héten 19:20-ra írták az elkészülés idejét. 19:30...semmi, 19:45 semmi....
8 körül elsétáltam hozzájuk. Látom 1-2 futár vár, megkapják a dobozkát..és adios. Bent beszélgetnek a srácok, látszólag nyugalom van. Pár percig még türelmes voltam - épp akkor vagdosták a húst - de aztán 20:20-kor elfogyott a türelmem és odamentem az ablakhoz. Nagy kérdezősködés....rendelésnek persze száma nem volt, így nem tudtam mire hivatkozni. Végül az lett a megoldás, hogy készítjük. :D Másfél órával azután, hogy megrendeltem és 1 órával azután, hogy a tervezett idő is lejárt.

Amikor elkészült a kaja, kihajolt egy srác (feltételezem nem magyar, de nem Ahmed volt...) és elmondta, hogy az a gond....hogy sok a futáros rendelés és azokat csinálják. Erre meg nem nyomnak rá. Tehát, legközelebb jöjjek és szóljak nekik, hogy csinálják már. :DDD Sok értelme van akkor előre rendelni.

Az csak hab a tortán, hogy többször láttam a futáros kiadó ablak mellett ( fél méterre a kajától) közvetlenül cigizni és beszélgetni a bentiekkel az éppen szünetelő munkatársakat, illetve sokszor észre sem vesznek az ablaknál ha odaállok és köszönök..csak 1-2 percnyi telefon nyomkodás után.

Évekkel ezelőtt amikor még a Széchenyin voltak, nagyon szerettük őket a kollégákkal és 99%-ban elégedettek voltunk a kajával és a személyzettel is. (Ahmed, Mózes duó) Aztán amikor átköltöztek egy ideig akkor is egészen jól ment a dolog, utána volt egy nagy esés minden téren. Ezután 2-3 évig nem jártam feléjük. Pár hónapja kezdtem el újra, de lehet ezentúl ritkítani fogom a látogatásokat.

[ Szerkesztve ]

(#6562) RandomName válasza hdanesz (#6561) üzenetére


RandomName
aktív tag

Nem fogom védeni, mert én sok éve szerettem ki belőlük. Amikor mindenféle embert elkezdett felvenni, és bömbölt a boombox a konyháról. (Meg mióta nincs Mózes)
Annyi rendelés volt mikor még oda jártam, hogy kint együtt cigiztem Mózes segédjével, mert a hús nem tud gyorsabban sülni. De a sor állt...

"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)

(#6563) athomi válasza hdanesz (#6561) üzenetére


athomi
veterán

Azt remélem tudjátok, hogy Wolt applikáción keresztül több 100,-Ft-tal drágább ugyanaz a gyros, mintha helyben vennéd meg.

(#6564) erik365 válasza hdanesz (#6561) üzenetére


erik365
aktív tag

Én szintén nagyon szerettem őket régen, idén egyszer kíváncsiságból újra ettem egy gyrost tőlük. A hús sületlen volt, a krumpli szintén elbírt volna még 2-3percet úgyhogy én nem erőltetem ezt a vonalat. Nem is szoktam már gyrost enni, mert nem csinál a városban senki egy normálisat.

1.4 T-jet M32

(#6565) hdanesz válasza athomi (#6563) üzenetére


hdanesz
senior tag

Nem is 100 ft-al hanem többel. :) Én 490 meg 690ft-okat látok. Helytől függ.

@mindenki: Nekem a kajával nem volt gondom mostanában. A körülmények voltak furcsák.

(#6566) bhonti


bhonti
tag

Nem kell etetni a kajafutár cégeket... nincs járvány se! :P

[ Szerkesztve ]

http://1kis.info.hu - Informatikus mindenkinek... 501065096 balazs@honti.tech

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.