Hirdetés
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- New Game Blitz - 2024
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Astra kalandok @Első rész
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
qfm
őstag
még mindig olcso alaplapot keresek debreceni átvétellel. kikötések: 478as socket, d310 es proci kezelés, 400as DDR kezelés, 8*os AGP, garancia.
-
qfm
őstag
512mb-os ddr-400as samsung memot ráfizetéssel cserélnék 1GB os DDR -re, föleg kingmax érdekel. ajánlatokat pw be kérek.
valamint még mindig olcso alaplapot keresek debreceni átvétellel. kikötések: 478as socket, d310 es proci kezelés, 400as DDR kezelés, 8*os AGP, garancia, de kezdek rola lemondani hogy lesz...
[Szerkesztve] -
qfm
őstag
nah ugy látom alaplap senkinek nincs, ugyhogy holnap bolti marad.:/ 1GB os kingmax memot változatlanul keresek
[Szerkesztve] -
qfm
őstag
én 14700ért vagy 14900ért vettem boltba kb 2honapja, xal már nem érdekel, csak szoltam engem most TV kari érdekelne, +egy PRIMECOOLER PC-VGAHG1 CU piros leddel, valamint egy 512mb os 400as samsung DDR memot akarok cserélni ráfizetéssel 1GB os memora, de még 3an tartoznak pénzzel szal addig csak tervezgetések maradnak..
ja meg egy 200GB os sata2 es samsung vinyot akarok venni
[Szerkesztve] -
qfm
őstag
válasz Antimatrix #383 üzenetére
oké, remélem az egyiket már holnap rendezik. amugy mennyi ráfizetessél, és milyet tudnál?
-
qfm
őstag
keresek jo, kis méretü winchestert (3-5GB) jelképes összegért akinek van szoljon
-
qfm
őstag
ha van valakinek valami régi egere ami már ps/2 es és még üzemel, valamint egy CD olvasoja, aminek szintén nem kell egy fullos darabnak lennie, de jo legyen, akkor dobjon rám egy üzit (régi gépet rakok össze fele csak ugy hobby szinten azt ahoz kell ennyi lom )
-
qfm
őstag
elado egy 14'' os packard bell monitor, valamint egy eredeti XP home cd, a tulaj nem én vagyok, csak megkértek hogy hirdessem meg, ezért árajánlatokat pw be kérek
[Szerkesztve] -
qfm
őstag
van egy Tomato LX98-AT,FSB66,slot1,pII,2xISA,4xPCI,1xAGP alaplapom, egy celeron procival aminek a tipusát még keresem, elado
nah itt a procirol egy link: http://processorfinder.intel.com/scripts/details.asp?sSpec=SL2YP
[Szerkesztve] -
qfm
őstag
a Tomato LX98-AT alaplap, a celeron procival (http://processorfinder.intel.com/scripts/details.asp?sSpec=SL2YP) senkinek nem nyerte el a tetszését? mondjuk nekem is csak a proci hütö tetszik, de azzal se tok mit kezdeni
-
qfm
őstag
ha valakinek van olcson 128mb os vagy 256mb os sd ramja, ami jo dobjon rám egy üzit, egy árral. thx
-
qfm
őstag
van egy régi gépem amire árajánlatokat várnék.
ami van benne:
8*cd-rom
2,1GB HDD
ISA hangkari
PCI video kari S3
usb pci-os bövitö kari
10/100 hálo kari
ps/2,lpt,com portok+régi billentyüzet port
2*32mb SD memo
cyrix2 proci+acorp alaplap
egy táp ami jo hozzá, meg egy ház, aminek annyi baja van hogy az elölap teteje kis részen meg van törve, de szerintem nem tul zavaro...
+régi fajta billenyüzet+táp kábel
[Szerkesztve] -
qfm
őstag
nah, még mindig van egy régi gépem nem kell valakinek?
8*cd-rom
2,1GB HDD
ISA hangkari
PCI video kari S3
usb pci-os bövitö kari
10/100 hálo kari
2*32mb SD memo
egy táp ami jo hozzá, meg egy ház, aminek annyi baja van hogy az elölap teteje kis részen meg van törve, de szerintem nem tul zavaro...
+14'' packard bell monitor
ár: 10k egybe -
qfm
őstag
nekem is van EDO ramom, de a SO-DIMM nem vágom mit jelent az egyoldalut?:d
-
qfm
őstag
még mindig eladó a régi gép, meg amit még elötte irtam be alaplap meg proci, keresse meg akit érdekel:d nem irom be megin beszolnak itt a végén:d
-
qfm
őstag
ha valakinek van Leadtek 2000 XP Expert TV Tunere eladó, akkor dobjon rám egy üzit hogy mennyiért adja. csak sértetlen, garanciás érdekel, minden tartozékkal.
-
qfm
őstag
wd 320-as sata2 31k ujonnan, de nem tudom milyen edition
dbius kérdésére, bár nem tölem kérdezte
[Szerkesztve] -
qfm
őstag
na meghirdetem, remélhetöleg utoljára, mert lhet van rá vevö, de még nem biztos:
8*cd-rom
2,1GB HDD
ISA hangkari
PCI video kari S3
usb pci-os bövitö kari
10/100 hálo kari
2*32mb SD memo
+14'' packard bell monitor
ár: 10k egybe
aki hamar elviszi az 7k ért viheti mert sürgösen kell a pénz -
qfm
őstag
lenne egy olyan kérésem hogy ha van valakinek UPC program táblázata, akkor valamilyen formátumba linkelje már be, mert a tuner el akarok szorakozni, de a upc honlapján nem láttam:/ thx
-
qfm
őstag
hali.
egy epson nyomtatóba az alábbi patronok valók:
Black: C13T061140,Yellow: C13T061440, Magenta: C13T061340, Cyan: C13T061240
tud valaki konkrét helyet debrecenben ahol árulnak ilyen patront? esetleg árral is?
thx
[Szerkesztve] -
qfm
őstag
hella, valakinek nincs egy usb kábele egy epson dx3800 as nyomtatóhoz? ha van akkor irjon pwt. thx
-
qfm
őstag
Sziasztok. Ismét nyomtató patron felöl érdeklödnék.
Akinek van HP 3420 hoz
(azt hiszem C8728AN és C8727AN való bele) az irjon pw t, árral együtt. ThX -
qfm
őstag
sziasztok, lenne egy nagy gondom, hátha tud valaki segiteni. van egy 80gb os winchesterem ami mai napig tökéletesen ment, ma elvittem egy emberhez, ott mentettünk rá egy-két dolgot, majd vixxa is pakoltuk. azután elhoztam, és itthon már a valodi neve helyett a bios halom hülyeséget ir, látja mint winchestert, de csak 16sectort,és üresnek. windows alatt fel se ismeri. hogy tudnám lenyomni nullára ha semmi nem látja csak a bios, de az is rosszul?
-
qfm
őstag
ebben a kérdésben senki nem volt illetékes?
Akinek van HP 3420 hoz
(azt hiszem C8728AN és C8727AN való bele) az irjon pw t, árral együtt. ThX -
qfm
őstag
Szerintetek egy ilyen winchi mennyit érhet:
Seagate barracuda ST380011A 80GB
7200rpm, ATA100, 2mb
? -
qfm
őstag
sziasztok. szerintetek mennyit érhet egy T sw s, de független siemens st60 mindennel együtt? minden fontos dolog jo rajta, az aksija is uj szerü, csak a gombok vannak néhány helyen megkopva, meg pár karcolás az oldalán, mert az elözö tulaj nem nagyon vigyázott rá. szerencsére kijelzö, kamera, aksi jo állapotba van
Aktív témák
- ÚJ/Újszerű APPLE MACBOOK AIR 13 - M2 (MLY13MG/A) Csillagfény - 8GB/256GB SSD- 9 Ciklus - 2+ év gari
- Yoga Slim 7 Pro - 5800H/16GB/1TB, 2.8K OLED 90Hz
- Panasonic Toughbook CF-54-3 i5 2,6 GHz 8 GB RAM 256GB SSD
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest