Hirdetés
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- New Game Blitz - 2024
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Astra kalandok @Első rész
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
Borosz
őstag
válasz vadfanta #1933 üzenetére
Most nézegettem meg a MM-ban. 20-ért van Sony, Pioneer, LG...asszem. De ebből ha jól tudom csak az LG tudja az XVid-et. Én spec egy XORO (nem röhög... ) DVD lejáccót vettem 11984Ft-ért és eddig mindent lejátszott. Sőt még kártyaolvasó is van venne. Van magyar nyelvű honlapjuk is.
-
Oly
őstag
-
Aragox
tag
Lehet, hogy jó a márkás, viszont személyes, és néhány ismerős tapasztalata szerint a nevesebb (Panasonic, JVC, Sony) lejátszók nem nagyon vannak oda az írt lemezekért. A firmware-update-et nem tudom, mennyire szeretik, de kevésbé nevesebb kategóriákban szerintem jobbakat találsz.
-
Calogero
addikt
Yamada 6800
Nekem Yamada 6700 van (kistesó, már nem lehet kapni)
15 000 ért vettem.
Ezeket tudja:
+ XviD Packed Bitstream (formátum) lejátszás támogatása
+ DivX 6 támogatás ( csak a menüt nem)
+ Nero Digital (formátum) lejátszás támogatása (azaz MP4, M4V kiterjesztésû videók, stb.)
+ OGG, OGM (hang- és videófájlok támogatása)
+ Mpeg4 felirat-típusok megjelenítésének támogatása: srt smi ssa ass sub txt (kiterjesztésûek)
+ VobSub feliratok támogatása (ifo+idx+sub), DivX beágyazott feliratok támogatása (XSUB)
+ rossz kiterjesztéssel elnevezett felirat nem probléma (pl: SRT feliratfájl SUB kiterjesztéssel elnevezve)
+ DVD gyors lejátszás (Q-Play) (menüt kihagyva indul a film)
+ DVD felirat | elsõdleges DVD felirat nyelv kiválasztható
+ DVD menü | elsõdleges DVD menünyelv kiválaszthóa
+ Konigolható feliratozás (betüméret, szin, háttér, igazitás (le fel jobbra balra középre)
+ Mpeg4 felirat ablak (méret megadása)
+ Formázott MP3 TAG információk kijelzése (ID3V1 kiolvasásával)
+ minden menü opció azonnal végrehajtódik - még akár mpeg4 film lejátszása közben is
+ 250 karakter/felirat
+ mpeg4 feliratok újraformázása: sortörések eltávolítva és összevont soroknál kilógó szavak áthelyezése új sorba
+ SRT felirat különleges eleminek pl. <font> vagy <i> és a szöveg X1, Y1, X2, Y2 koordinátáinak eltávolítása
+ filmfájl neve és a felirat neve hány karakterig kell hogy egyezzen (0..40): 0-ra betölti a könyvtár összes felirat fájl-ját (hány karakterig = az elsõ karaktertõl számítva)
+ felirat idõzítés javítva (nincs túl rövid ideig felvillanó, s ezért olvashatatlan felirat)
+ VobSub paletta szín választható (RGB, YUV)
+ Fájlkeresõ: teljes szélességû fájlkeresõ, összes Windows kódlap támogatása 1250-1258, formázott könyvtárnév kijelzés, választható fájlnév színek
+ kiválasztó sáv követi az éppen lejátszott MP3 fájlt
Nha a Yamada 6800 nem soká tudni fogja ezeket is, New Age állítása szerint mégtöbbet is, mert a Flash mérete 2 mb, így tovább tanítható lesz majd a lejátszó.
Talán majd tudja kezelni a DTS-hangot analóg kivezetésen is.
Egy Philipset cseréltem erre mert 3 hónap múlva megadta magát.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ÚJ/Újszerű APPLE MACBOOK AIR 13 - M2 (MLY13MG/A) Csillagfény - 8GB/256GB SSD- 9 Ciklus - 2+ év gari
- Yoga Slim 7 Pro - 5800H/16GB/1TB, 2.8K OLED 90Hz
- Panasonic Toughbook CF-54-3 i5 2,6 GHz 8 GB RAM 256GB SSD
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest