Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Astra kalandok @Első rész
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- New Game Blitz - 2024
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Antimatrix
senior tag
-
beencee
őstag
Köszönöm , valamit igen, bár a szöveg csak a TAPI 2.1-ig jutott el, engem pedig a TAPI 3.0 érdekelne.
De igazából a probléma az, hogy van előtted x db - jellemzően a PH-n vásárolandó pucér, tehát leírás és doboz nélküli modem - hogyan mondod meg, hogy melyik ''TAPI v3.0 compliant'' és melyik nem -
kavicssli
addikt
2 hete adtam el egy 2,6 Amd ,MSI K7N2 Delta lappal 256 Hynix, 9600XT,,,45000 rugóért!
Csak iszonyat kellett a zsé az új géphez!"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Antimatrix
senior tag
Legyen:
doktor úr gépe
meggondoltam magam mégsem adnám L a 2500+ Bartonomat a konfiggal eggyütt ha nem muszáj
Ha nem jönne össze az üzlet akkor irj és +beszéljükPH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
-
mower
tag
az az igazsag, hogy nem tudom most kiprobalni mert faterek gepebe kellene, ami egerben van es jovo heten megyek arra. ha esetleg meg tudjuk azt oldani, hogy cserelunk (nekem is mindegy melyik porosodik az asztalon), es ha nem megy, akkor visszacsere amikor megint jovok debrecenbe, az is jo lenne.
[Szerkesztve] -
Antimatrix
senior tag
-
Antimatrix
senior tag
Igen kell
találjuk ki hogy mennyit fizetek a buliba bele Privátban
de nekem nincs kocsim Lhozni igy rád hárul a dolog a kocsiba bepakol Lhoz kifizet
Lhoz M*stral megnéz fizetPH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
Oly
őstag
-
syner
tag
ami azt illeti minden tartozék megvan hozzá, szóval ilyet nem nagyon találni sehol.
A 3db érintőpálcikáért csak magában kérnek 3-5000Ft-ot, az USB dokkoló kb 8000Ft újonnan, sztereo headset magában kb 4-5000Ft, 128-as Memókártya legnagyobb jóindulattal legyen 7k.
~35k-ért ezek közül csak a headsetet adják, a többiért meg lehet utánna sóvárogni, ha tudsz venni egyáltalán
amúgy úgyis tudtam előre, hogy szétalkudjátok, az is bele van kalkulálva
azt meg had ne kelljen kifejtenem, hogy mennyivel komolyabb dolog, mint egy N6600
szóval ha komoly érdeklődő van, akkor úgyis megegyezünk, hisz ismertek
[Szerkesztve]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest