Hirdetés

Aktív témák

• Calogero

addikt

válasz vadfanta #1933 üzenetére

Yamada 6800

Nekem Yamada 6700 van (kistesó, már nem lehet kapni)
    15 000 ért vettem.

Ezeket tudja:
    + XviD Packed Bitstream (formátum) lejátszás támogatása
    + DivX 6 támogatás ( csak a menüt nem)
    + Nero Digital (formátum) lejátszás támogatása (azaz MP4, M4V kiterjesztésû videók, stb.)
    + OGG, OGM (hang- és videófájlok támogatása)
    + Mpeg4 felirat-típusok megjelenítésének támogatása: srt smi ssa ass sub txt (kiterjesztésûek)
    + VobSub feliratok támogatása (ifo+idx+sub), DivX beágyazott feliratok támogatása (XSUB)
    + rossz kiterjesztéssel elnevezett felirat nem probléma (pl: SRT feliratfájl SUB kiterjesztéssel elnevezve)
    + DVD gyors lejátszás (Q-Play) (menüt kihagyva indul a film)
    + DVD felirat | elsõdleges DVD felirat nyelv kiválasztható
    + DVD menü | elsõdleges DVD menünyelv kiválaszthóa
    + Konigolható feliratozás (betüméret, szin, háttér, igazitás (le fel jobbra balra középre)
    + Mpeg4 felirat ablak (méret megadása)
    + Formázott MP3 TAG információk kijelzése (ID3V1 kiolvasásával)
    + minden menü opció azonnal végrehajtódik - még akár mpeg4 film lejátszása közben is
    + 250 karakter/felirat
    + mpeg4 feliratok újraformázása: sortörések eltávolítva és összevont soroknál kilógó szavak áthelyezése új sorba
    + SRT felirat különleges eleminek pl. <font> vagy <i> és a szöveg X1, Y1, X2, Y2 koordinátáinak eltávolítása
    + filmfájl neve és a felirat neve hány karakterig kell hogy egyezzen (0..40): 0-ra betölti a könyvtár összes felirat fájl-ját (hány karakterig = az elsõ karaktertõl számítva)
    + felirat idõzítés javítva (nincs túl rövid ideig felvillanó, s ezért olvashatatlan felirat)
    + VobSub paletta szín választható (RGB, YUV)
    + Fájlkeresõ: teljes szélességû fájlkeresõ, összes Windows kódlap támogatása 1250-1258, formázott könyvtárnév kijelzés, választható fájlnév színek
    + kiválasztó sáv követi az éppen lejátszott MP3 fájlt

Nha a Yamada 6800 nem soká tudni fogja ezeket is, New Age állítása szerint mégtöbbet is, mert a Flash mérete 2 mb, így tovább tanítható lesz majd a lejátszó.
    Talán majd tudja kezelni a DTS-hangot analóg kivezetésen is.

Egy Philipset cseréltem erre mert 3 hónap múlva megadta magát.

[Szerkesztve]

Aktív témák