Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
Aktív témák
-
simonzé
addikt
válasz Daniel Alves #32628 üzenetére
lehet hogy csak a CMOS jumpert kell átdugnod a másik állásba, majd pár mp után vissza. Ezzel minden félresikerült tuningpróbálkozás eredményét reseteled.
I don't fit in. I fit out.
-
Hypernem
csendes tag
Discman-ek kerülnek eladásra..
Akad itt Sony és Grundig..
Érdeklődés esetén részletes leírást adok a cuccokról..És nem utolsó sorban Sony K300i és Sony K310i telefonok is vannak..
T-mobile függő.
Erről is részletes leírás érdeklődésre..
Csere érdekel telókra..Privátban keress!
-
simonzé
addikt
Továbbra is eladó a női vázas, keveset használt, asszem 26'-os Schwinn Csepel City bike baráti áron. Első kosara van, keki színe, és hibátlan állapota. Ár: 14k. Költeni NEM kell rá.
I don't fit in. I fit out.
-
Adam86
tag
Eladó:
Nokia E66
Panasonic Lumix TZ4
Logitech G9 egérVennék:
Samsung Omnia telefon
Sony E. X1
HTC Diamond
LG ArenaTudna valaki Debrecenben olyan helyet, ahol használt műszaki cikkeket vesznek?
PL: videó, dvd, telefon tv discman stb stb....
Lenne jópár lom, ami sokat nem ér és egybe lepasszolnám.[ Szerkesztve ]
Lenovo Thinkad T500
-
fenergie84
addikt
-
qfm
őstag
Sziasztok, van arra valami mód, hogy utánvéttel kapj egy csomagot, de csak a tartalmának ellenörzése után fizesd ki? Van valami jó áron az ország másik végébe, de nem lenne kedvem két téglát venni egy dobozba, vagy egy hibás cuccot.
Köszi
(#32660) Annak idején egy telefonnal volt olyan hogy lehetet ellenőrizni meg kipróbálni megvétel előtt, az egy futárszolgálattal jött, és egy bolttól. Ezért nem tudom van e ilyen lehetőség magánszemély esetén.
[ Szerkesztve ]
-
<NewL>
addikt
bontás előtt fizetni kell. de ha van valami akkor lehet írni jegyzőkönyvet.
nekem olyat is mondtak itt a fórumon ,hogy ha nem tetszik,vagy valami gáz van vele akkor megy vissza a feladóhoz.
de,amikor megérkezett nekem is így egy csomag(telefon) azt mondta a postás pali ,hogy csak ha sérülve van,vagy valami ütés érte a posta által akkor ír jegyzőkönyvet,de mire ezt kimondta addigra el is ment.
a magyar posta kb ilyen
There's an app for that
-
sti
tag
AMD konfig eladó, költözés miatt:
AMD Athlon 64 X2 Dual
4400+(2.31 GHZ)
3GB DDR2
Gigabyte alaplap
Gainward passzív 6600GT
Chieftec táp
500GB Sata v pata
NEC LabelFlash DL DVD írópontosabb infó priviben vagy telefonon, jövőhét keddig akciós, ajánlatokat PÜ-ben
valaki nagyon jól jár ezzel a géppel mert igengyorsan el kell adnom -
szasanyi
félisten
Ezt a kockázatot nem tudod kikerülni. Előző hsz-szel ellentétben sztem akkor sem, ha van postás ismerősöd, mivel csak kibontás után tudod ellenőrizni, de átvétel nélkül ugye a postáé a balhé. Én úgy vagyok vele, hogy ha valami túl szép, hogy igaz legyen, az általában nem is az.
-
kaller1
veterán
Valakinek olcsón lenne 2 gigás SD karija? Használt is jó,csak tökéletes legyen.
.::> <::.
-
_Fonzy_
tag
vki nem tud olcsó monitor szervizest debiben? CRT-t kéne szervizelni...
-
qfm
őstag
Na igen, ez a baj vele, hogy nem hihetetlen, mert korábban is volt már kicsivel olcsóbban is máshol, csak elkelt, és most itt a legolcsóbb. De akkor ott is marad úgy tünik, hátha rak fel valaki más is hasonló árban közelebb.
Köszi mindenkinek
-
lamiki
senior tag
válasz _Fonzy_ #32667 üzenetére
Az a baj, hogy általában nem éri meg megjavíttatni, ha csak nem valami nagyon jó minőségű drága monitor.
1 használt, jól működő 17" monitort, 3-6 hónap garanciával már veszel 5-7 ezer Ft-ból, sokkal olcsóbban egy TV vagy monitor szerelő sem nyúl hozzá, ha nagyobb baja van akkor meg jóval drágább is lehet.
Pl itt is kapsz ennyiért [link]
Amúgy tudok olyan TV szerelőt aki korrekt áron dolgozik, nem csak azt ismeri, hogy 5-10-20 ezer Ft, hanem ha kisebb hiba van szokott 3 ezret is kérni , csak H.böszörményben dolgozik, de szerintem valószínű javít monitort is.
Én azóta hordom hozzá a TV-ket, amióta egy elromlott 100 Hz-es TV-met, amit 4 TV szerelő nem tudott megcsinálni, ill mindegyik 25-30 ezer Ft-os digimodúlt akart cserélni benne+ munkadíj, ő meg megcsinálta 10 ezerért anyaggal együtt 2 nap alatt.[ Szerkesztve ]
Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!
-
Morgal
aktív tag
Sziasztok!
Keresek kipróbálással hibátlan 160GB-os PATA / IDE HDD-t.
Western Digital és Seagate érdekel. -
gps76
őstag
Valaki nem megy a napokban Budapestre?
Egy pda-t kellene elvinni. -
Salex1
őstag
Keresek íróasztalt (ingyen elvihető, pár 1000Ft kategóriában), működő mikrót és hűtőt olcsón.
Eladó 2Gb-os CF káryta.
[ Szerkesztve ]
-
dvdbackuper
őstag
Eladó lenne 2db Nada Chair Seat Support S'Port Backer...ha vkit érdekel, priviben beszélünk árat...
az egyik új, a másik néhányszor használt, szal szinte új...keresek még low profile AGP karit, MX440 leváltására kell...
éééés eladó egy nagy piros passzív radi, konvekt-o-matik, egész gépház oldalát befedi... esetleg egy triplaradim is van, jó lenne, ha vmelyik elkelne...
-
Bontos Pasi
csendes tag
autokölcsönzés
4eft/napBontom a Bmwéket gözerövel...
-
Adam86
tag
Eladó:
Nokia E66
Panasonic Lumix TZ4
Logitech G9 egér
P4es gép: ( Celeron 2000, 256 ram... 17'Siemens CRT )Vennék:
Samsung Omnia telefon
Sony E. X1
HTC Diamond
LG ArenaTudna valaki Debrecenben olyan helyet, ahol használt műszaki cikkeket vesznek?
PL: videó, dvd, telefon tv discman stb stb....
Lenne jópár lom, ami sokat nem ér és egybe lepasszolnám[ Szerkesztve ]
Lenovo Thinkad T500
-
pohár
félisten
2db D-Link 360R ADSL modem vihető dobozában, még egy XXL-es G.Gecco pulcsi is
Még van egy 20gb-s bőrtangás Seagate winyo is
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Chesterfield
őstag
Friss árlista:[link]
Hétfő estig lehet rendelni, átadás szerdán.Projecta Slimscreen 138x180cm vetítővászon eladó
KINGSTON Memória 4GB 1333MHz DDR3 Non-ECC CL9 DIMM (Kit of 2)
újonnan 17.500Ft-ért azonnal vihetőKeresek megvételre T-mobilos SIM kártyát
[ Szerkesztve ]
-
Salex1
őstag
Nem tudja valaki, hogy működik-e még az autópiac a Balmazújvárosi úton?
-
sto1911
veterán
Nincs valakinek 1.44"-es floppy tapkabele elfekvoben? Olelesert Holnap rakok fel kepet, hogy pontosan milyet is keresek, de ugy emlekszem ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
beencee
őstag
Eladó bútorok, ajtók:
- Fekete, csempeborítású, gurulós dohányzóasztal - Kép -- 8k
- Bükkszínű, gurulós, számítógépasztal, a felső CD tartó rész levehető - Kép -- 5k
- Bükkszínű ágykeret, matracméretei: 200cm hosszú, a szélesség állítható 140-160-180cm-re - Kép1, Kép2, Kép3, Kép4 -- 20k
- 2db, bükkszínű, utólag beépíthető jobbos ajtó kerettel, ajtólap mérete 198x86cm (a képen lévő Olivari Futura kilincsek nem tartozékai az ajtóknak, helyette hasonló kinézetű noname kilincset tartalmaz az ár) - Kép -- 12k/db[ Szerkesztve ]
-
kryszta_94
csendes tag
2,6 ghz celeron, és egy DVD rom eladó
keresek rossz cuccokat
és még van egy samsunk x510-es telóm, kicsit karcos, de 1000 ért ha elviszed akkor tied =)ha érdekel ezek közül vmi akkor írj privit, vagy msn: krisztinantx@windowslive.com
teló szám adatlapomon.Kryszta
-
Laraxior
titán
válasz kryszta_94 #32690 üzenetére
samsunk
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
reactor
tag
Keresnék:
HDMI-HDMI kábelt, holnap délelőttig sürgős jelleggel . -
kryszta_94
csendes tag
van még egy siemens c75-ös telóm. akit érdekel msn: krisztinantx@windowslive.com vagy privi.
Kryszta
-
z0d1AK
nagyúr
válasz sto1911 #32686 üzenetére
nekem asszem van ilyen tápkábelem még, ha kell, írj!
Visszatértem, mehet újból az üzlet
Eladó:
Geil 2x1Gb ddr2 800Mhz ram SÜRGŐSEN eladnám!!!
Tankönyvek az iskolakezdésre, fillérekért!
Minden féle kábel, csatlakozó eladó!
@-os egér, új, bontatlan
Power ballok
Könyv:
Christine Nordmann - Utazás a világ körül(Kiadó: Titán Computer Kft., Oldalszám: 120, Kiadás éve: 2006, Új termék! Bolti ára: 4400ft): ilyen világbemutató, nehéz, fényes lapokkal ellátott ismeretterjesztő könyv millió képpel
Spell Force 2 - Shadow Wars
Tom Clancy's Ghost Recon Advanced WarfighterKeresek:
Promóciós és reklám cuccokat!
Keresek hibás cuccokat és hibás VGA-kat
GABA tv-hez távirányítót! az mind1, hogy eredeti, vagy univerzális, csak jó legyen a tv-hez!!![ Szerkesztve ]
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Sapphire 4850-em és egy ideje (talán mióta fent van a win7) állandóan túlmelegszik(?). Furmark, Grid.. ráadásul nem kell neki sok idő. Két perc és máris tiszta csík meg pixel a képernyő. Vízhűtés volt rajta. Azzal is csinálta. Most visszakapta a gyári hűtőt, de ez sem oldotta meg a problémát. Mi lehet vele? Lehet még gariztatni így, hogy le volt cserélve a gyári hűtő?
Már a 3DMark sem fut végig. A borda hirtelen úgy fel bír melegedni.. De szerintem nem is ez a baj, mert vízhűtéssel is ezt csinálta, pedig akkor lényeges hűvösebb volt. Teljesen tanácstalan vagyok. Lehet, hogy az északi híd hűtése nem megfelelő? El nem tudom képzelni..főleg, hogy nem rég jelentkezett a probléma. Egyszer csak Grid közben tapasztaltam ezt a hibajelenséget és azóta vége az egésznek.Tudom, hogy nem ide kellett volna, de az illetékes topic(ok)ban nem sok választ kaptam.
-
Timike_25
csendes tag
Az eladó bútorokat itt megnézheted Flash-ben!!! [Minden együtt!! Flash]
Költözés miatt Eladó Bútorok.....
[8 Ajtós Középen Tükrös Gardrób 200x190x60]
[Füstüveges Dohányzóasztal 90x90]
[Komód 3 ajtós 5 fiókos 190x 90x47]Érdeklődni Tel 20 614-5801 vagy Privi...
Full Tilt Poker: $100 ingyen http://pokercash.atw.hu/
-
Oly
őstag
Sziasztok!
Milyen idő van felétek?
Mennék Szoboszlóra strandolni, erre itt szakad az eső.SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
sto1911
veterán
válasz simii16 #32695 üzenetére
Rakd vissza az XP-t, hatha valoban a 7 kavar be, en azt is elkepzelhetonek tartom. (mintha nalam is kavart volna a teljesitmennyel es hovel, nekem a tap porgott fel eleg gyakran, holott elotte soha (7100 build))
Masik megoldas, hogy ideiglenesen megtamogatod meg egy jo eros ventivel, hogy megnezd, ugy meddig birja. Ha kap megfelelo legmozgast, akkor ugye fizikailag nem tud tulmelegedni.Ha huzva volt, akkor gyari ertekek vissza. Ha a biosban is hztad, akkor ellenorizd a feszultsegeket is, es meg veletlenul se hagyd auton egyiket sem.
Viszont, ha hirtelen kezdte el csinalni, aztan mar meg sem javult, akkor sanszos a memoria haldoklasa is.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest