Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
FLATRONW
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Először egy GTX 570-el játszottam végig majdnem max grafikán (egy beállítás kivételével) és nem volt ilyen bajom és a GPU kb, fele kihasználtság mellett futott. Egy effekt azonban nagyon megfogja a játékot bizonyos helyeken, az pedig a soft shadows, ha jól emlékszem annál a beállításnál van low, medium és high lehetőség, amik után következnek a softos lehetőségek. Hagyd Highon és nem lesz teljesítmény problémád. A játék egyébként nagyon jól optimalizált, példát vehetnének róla mások is.
-
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Először csak néztem hogy két fps-en kiakadsz de aztán továbbolvasva láttam a géped.
Na most én sose használtam fps métőt szal nemtom mennyivel ment és hála égnek nincs is szemem hozzá hogy észrevegyem hogy 60 vagy csak 58.
A lényeg hogy régebben többen is voltak itt olyan problémával hogy tul jó gépük volt és az okozott problémát. Az segített hogy visszahúzták a kártyát.
Gtx 960-al kizárt hogy ne menjen jól a játék.
De igaz lehet az is amit írtál hogy optimalizálási probléma. Én anno mikor megjelent, egy középkategóriàs kártyával toltam max-on gond nélkül ami a te kártyádnal jó ha a harmadát tudta.
Szóval nem tudom itt most mi lehet a probléma de hogy a gèped még tudna futtatni még egy ds3-at is az tuti.
Új hozzászólás Aktív témák

- JavaScript topic
- Blu ray írás és írási hiba
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- nVidia tulajok OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- HBO Max
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest