- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- bambano: Bambanő háza tája
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
én elsőre próbáltam legalább ütni. nem vettem észre hogy zubbonyba vagyok.

nemtom figyelted e hogy menekül az átváltozó karjaiból. ugye rád kiabál isaac meg rutionos már ugyh lefejeli a picsába.
elsőnek nem is figyeltem.
a világos helyek sem biztonságosak ha megrohamoznak és lesz olyan hangulat mintha sötét lenne.
ja meg itt ha látsz egy boltot az csak annyit jelent hogy egy idő után elfogynak és boltolhatsz nyugodtan de azt nem jelenti hogy egyáltalán nem is fognak jönni mint az elsőbe.térképet kidobták a picsába.
nem volt valami átlátható az elsőben sem. pc-n meg forgatni sem volt semmi.
ennyi van. útvonaljelző és kész.
én úgy csináltam hogy megnéztem merre mutat és direkt nem arra mentem hanem körbenéztem mindenhol máshol.én már rég láttam az after-t és nem emlékszem ott a nevére de igen szerintem az ő. lesz is ojan párbeszéd amit azért hagy félbe mert elkezdi követni a kislányát és beszél hozzá..

a csaj aki segít ő teljesen új karakter. a fószer amúgy nolan stross.
a játék legelején miután megszöktél a dögöktől de még meg vagy kötözve van egy terem ahol vannak üvegpadlók meg monitorokon videófelvételek mennek. na ott megtuthattál többet rőla mert ról aszólnak a felvételek és ha vége kezdődik előröl.3. fejezet? akkor már találkoztál a liftbe nicole halucinációddal..

Új hozzászólás Aktív témák

- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Arc Raiders
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Microsoft Excel topic
- Bittorrent topik
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Használt iPhone 13 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Alkalmi vétel! Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

elsőnek nem is figyeltem.