Hirdetés

2024. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  DayZ Standalone

Hozzászólások

(#3187) m3gyo


m3gyo
csendes tag

Ez a játék halott. Nem azért mert az emberek nem akarnának játszani, de a készítők teljesen idióták jobb szó nincs rá.

Nem tudják mit akarnak csinálni. Mert ez most se nem túlélő játék se nem semmi, ez egy élvezhetetlenen vacak.

Előző patch 0.60-ban még ugyan játszhatónak tűnt, az új rendere megoldotta az fps gondokat, de ugye zombi az nem volt. Ezt még el lehetett viselni, na de azt már nehezen, hogy ha futottam vagy 500 métert a karakter máris túlhevült . Állandóan pocsolyákba kelet fürdeni, hogy ne haljon meg túlmelegedésben. Azaz messzire nem mehettél egyetlenegy pocsolyától sem mert akkor kampec. Rossz vicc. Játszhatatlan volt az egész így. Na de most kijött az új patch a 0.61. Na mondom végre talán ezt is megoldják. Hát megoldották, de a dayz rosszabb mint valaha.

1. próba: Megjelentem, eset az eső eláztam meghaltam hipotermiában.

2. próba Megjelentem még mindig esik az eső, meghaltam hipotermiában :W

Jó jegeljük pár napra hátha megoldják az időjárást mert ez így fos. Esély sem volt eljutni oda, hogy legyen legalább egy esőkabátom. Ja hát persze a loot az rosszabb mint valaha, mert momentán nincs, ami van nagyon hasznos cipő, könyv és csupa lényeges dolog, persze ez is városonként egy kettő talán. Pár nappal később.

3. próba Nem esik de meghaltam éhen. Érted éhen haltam. Még soha de soha nem haltam éhen a dayz-ben, se más játékban. Több várost áttúrva sem találtam egy azaz egyetlen fia kaját sem. Mást sem nagyon minden üres volt, bármilyen szerverre is mentem (10-20 közötti szerverrel tesztelve) :W

4. próba Na jó nincs kaja rendben van almafa, hosszú gyűjtögetés révén lett egy kazal almám, éhen nem halok éljen. Irány lootolni. Felérek északra, már egész pofásan elvagyok, van esőkabát, van hátizsák, egy balta is akadt és még az alma is van elég. (ennyi régen kb 10-15 perc volt most majd 3-4 óra, ebből 45 alma szedés) Sőt micsoda csoda egy az egy konzervet is találtam. Meg jó pár fegyvert de töltény nélkül, ha meg volt töltény az damaged azaz kuka mert ki nem lehet lőni. Mondom se gond így már ha nem hagyom, hogy egy horda zombi letámadjon egyesével, kettesével még el lehet velük bánni, ha nem is egyszerűen. A playereket meg valahogy majd kikerülöm, míg meg tudom majd védeni magam. Na de ekkor jött a csodás új fejlesztés a farkas falka. Egyszer csak az úton halok egy vonyítás na mondom jobb elkerülni őket szétnézek nem látok sehol senkit, egyszer csak nagyon messziről vagy 800 m meglátok egy pár pixelt futni felém.Na mondom uccu neki fussunk el. Haha na nem természetesen nem egy volt hanem vagy 6, nem hogy futnak de szuperszonikus sebességgel teszik és/vagy teleportálnak is, persze fegyver nélkül szépen felfaltak. Még fegyverrel is megöltek volna. :W

5. próba Újraéledek, város semmi nincs benne, csak egy baseball ütő meg egy mp5 kaja persze nincs, ruha nincs, táska nincs, de van rahedli zombi. Megcsapnak vérzek bekötöm, próbálok sunnyogni naná, hogy rám rabolnak, párat agyonverek megint vérzek, de nincs mivel bekötni. Kés nincs rags gyártáshoz a polóból, kő a közelbe sehol, hogy kőkésem legyen. Na mi lett a vége természetesen elvéreztem. (így sem haltam még meg soha, dayz-ben) :W

Na részemről itt a vége. Ja azt azért hozzá tenném, hogy nekem 392 órám van a dayzben tehát nem ma kezdtem. Akkor most képzeljétek el, hogy a helyemben a dayz szűz embert játszik. Na na mire menne csorikám. Ez így nem játék hanem szenvedés. Szenvedni meg szenved az ember elegét a való világban.

Ezek az idióta barmok akik magukat fejlesztőnek titulálják végre nagy nehezen megoldották, hogy a játék ne egy diavetítés legyen még erőművön is, végre lehetne játszani. De persze az nem jó, basszuk szét a loot rendszert. Loot helyet legyen benne vagy 100.000 zombi úgyis hiányolták őket. Ja meg lehetőleg a legkisebb esőtől, ha nincs feltápolva, dögöljön csak meg a karakter simán. Feltápova meg ugysem elsz mert ugye nincsen loot. Ja meg tegyünk bele terminátor farkasokat amiket se lefutni, se legyőzni nem lehet.

Ha ez egy túlélő játék és arra akarnak ráfeküdni, hol a craft rendszer. Ja az nincs akkor legyen loot, ha már zombi és farkas hordák vannak, legyen lehetőségem megvédeni magam. Ezek azt se tudják mit kellene csinálni, idióta barom mind. Bár nem mert jól lehúzták fél világot egy szarral ami fialt nekik vagy 20-30 millió dollárt és került nekik az egész pár millióba, baromi jó üzlet nekik. De leszarom, csak legalább játszható lenne a fosuk valahogy. De nem a cél szerintem, hogy az összes ember abbahagyja ezt a szart, aztán be lehet zárni a szervereket is, és lehet lépni a maradék lové-val, aztán jónapot.

Bizisten a miscrafted fényévekkel játszhatóbb ennél a fosnál. Arra pedig nem voltak dollár tízmilliók. Ha meg survivor akkor ott az ARK abban van craft, szép is meg játszható is arra sem volt 20 millió dodó. Ez a fos meg egy egyre szarabb fos, pedig milyen jó játék lehetne ha nem sült bolondok fejlesztenék.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  DayZ Standalone
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.