- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ide várunk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Massmurderer
őstag
válasz
7Heads Drago #1208 üzenetére
Hát 30 naponta énis vackolgattam vele.Azért nálam beriasztott össze vissza.Mp3,mkv egyebekre.Volt amit leszedtem filmet toriról,karanténba tette.
-
Massmurderer
őstag
válasz
7Heads Drago #1205 üzenetére
Win 11 pro van nálam fent,gyári védelemmel.Sokáig nodot használtam,de beriaszt mindenre.Norton hulladék,úgy ahogy van.Amit meg néztem még 1-2 volt olyan hogy elsö vizsgálat alkalmával a saját telepítőjét trójainak találta és letiltotta a hozzáférést,meg karanténba tette.Szóval édes mindegy mit használ az ember.Van ami lassítja a gépet,másik meg több kárt okoz mint hasznot.
-
válasz
7Heads Drago #1205 üzenetére
Valamikor a Windows 7 korszakig így lehetett, ám a Windows 10 már jóval erősebb védelemmel rendelkezik, amit ráadásul ingyen kapsz. Nyilván a felhasználó mindig a leggyengébb láncszem a képletben, ami ellen a Microsoft sem tud semmit tenni.
-
blp85
senior tag
válasz
7Heads Drago #1168 üzenetére
Szerintem ez valami Fujitsu ( Esprimo E500, E900, P700, P900, Celsius W410) gyári hűtő lehet. Esetleg IBM.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
7Heads Drago #1171 üzenetére
Vagy ez még talán s462 lenne? Nem tudom eldönteni, de az a baj h ismerős a hűtő.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
7Heads Drago #1168 üzenetére
Ez valami dell vagy lenovo cucc nem?
-
omfgk
veterán
válasz
7Heads Drago #1130 üzenetére
Az a komplett doboz, mindenestül.
Többi hűtő alapján maga a borda nem több 900 grammnál.
2 nehéz ventivel 1,3kg, max.Egy Phantom Spirit Evo 1250gr. Picit kevesebb lamellafelület (130 helyett 125mm széles torony), de +1 hőcső. Szóval ez várható itt is.
Csak már forrasztott hőcsövekkel.
-
válasz
7Heads Drago #1123 üzenetére
Az viszont nem tudom mennyire probléma neked, nem néztem utána, hogy az RGB kikapcsolható-e a ventilátoron. Szerintem nem amúgy, de a gyári oldalt meg kell nézni, abból kiderül.
Én most ezt húztam be Amazonról: Thermalright Assassin X 90 SE V2
Ez is egy kicsi 90-es ventivel szerelt torony, reményeim szerint nagyon csendes lesz. SFF gépbe fogom építeni, ha belefér. -
válasz
7Heads Drago #1120 üzenetére
Én elhiszem, de igazából annyival nem drágább egy rendesen megépített léghűtés, hogy ennyire 1-2k forintokon múljon mondjuk egy videókártya sorsa. Például tegnap előtt ajánlottam:
ID-COOLING SE-214-XT BLACK ~ 8-9k
Tehát lényegében, ha új hűtőt ajánlanék bárkinek most 2025-ben, akkor csak ilyet ajánlanék. Minden tekintetben üzembiztosabb megoldásnak tartom. -
válasz
7Heads Drago #1118 üzenetére
Igen, jó hűtőket gyártanak, bár én a Spartant nem ajánlom. Ha ránézel az ajánlós topik összefoglalójára, akkor említettem azt is, hogy miért érdemes elkerülni az ilyen beakasztó füles mechanizmussal "megáldott" kacatokat. -> [link]
További érv a magas nyomású hűtők mellett c. bekezdést ajánlom elolvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xbox Classic / Xbox 360
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Bevásárol helyetted a ChatGPT
- Autós kamerák
- DUNE médialejátszók topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest