Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
puttputt
üzenetére
Többször olvastalak végig,nem nagyon értettem,de asszem végre megvilágosodtam.Úgy gondolod,h csak szinkronban tudod húzni a procit?Ha úgy megy..akkor visszaosztva többet kell mennie!1:1-ben sose tud annyit egy ram,mint pl.1:1:1,5(vagy cpuZ szerinti 2:3-ban.Ha ezt akartad mondani,akkor a lap-ram 1ütt nem szeret x fsb-n bizonyos visszaosztásokat.Nálam Abitnál pl.hiába lazább elvileg az 1:1,66 mint az 1:1,25 mégse szerette a deszka.CL5-ös ramot miért járatnál cl6-ban?Nem ez a megoldás.(ne kérdezd h mi
,így fogalmam sincs.Ha van még petinek ilyen,szólok neki tuti,h küldjön nekem,nagyon misztikus egy valam ahogy olvasom.Igaz..neki is UD3R/P-je van,gonolom uaz lenne itt is mint nála.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
,így fogalmam sincs.Ha van még petinek ilyen,szólok neki tuti,h küldjön nekem,nagyon misztikus egy valam ahogy olvasom.Igaz..neki is UD3R/P-je van,gonolom uaz lenne itt is mint nála.